Transport Online - Jongeren crashen in Nispen met gestolen auto tegen boom

Jongeren crashen in Nispen met gestolen auto tegen boom

Jongeren crashen in Nispen met gestolen auto tegen boom
27-10-2020 18:01 | Misdaad | auteur Redactie

NISPEN - Op de Oude Turvaartsestraat in Nispen is dinsdagmorgen vroeg tijdens een korte achtervolging een gestolen auto tegen een boom gecrasht. De twee inzittenden raakten niet gewond en zijn aangehouden.

Agenten zagen rond 01:15 uur een auto rijden, die ze wilden controleren. De bestuurder reed richting Essen en negeerde het stopteken. Bij navraag bleek dat de auto was gestolen. De politieauto reed ondertussen met zwaailicht en sirene, maar de vluchtauto stopte niet. Na een korte achtervolging verloor de bestuurder de macht over het stuur en botste tegen een boom. De auto was van vrijdag 23 op zaterdag 24 oktober gestolen aan de Wagenhoek in Oudenbosch. Het voertuig is door een bergingsbedrijf weggetakeld, meldt de politie.

De inzittenden, twee mannen uit Roosendaal (21) en Oudenbosch (18) werden voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Het tweetal heeft dinsdag een verklaring afgelegd. Tegen het duo wordt naast de gestolen auto ook proces-verbaal opgemaakt voor enkele verkeersovertredingen en het rijden zonder rijbewijs.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,532

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen