Clicky


FreightNed breidt uit met 10.000 m2 opslagruimte

FreightNed breidt uit met 10.000 m2 opslagruimte
26-10-2020 19:51 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

OOSTERHOUT - In maart 2021 opent FreightNed de deuren van een nieuwe uitbreiding, een warehouse van 10.000 m2. De bouw van het logistieke complex aan de Koopvaardijweg in Oosterhout is gestart. Daarmee komt de totale opslagcapaciteit van FreightNed op maar liefst 42.000 m2. Voor bestaande én nieuwe klanten betekent dit nog meer mogelijkheden en kansen.

Ronald de Rijke, één van de directeuren van FreightNed is blij met de start van de bouw van dit warehouse: “Al vanaf het moment dat FreightNed medio 2019 in Oosterhout actief werd, waren er al plannen om op de grond naast ons huidige warehouse te bouwen. Dit paste goed bij onze groeistrategie en zodoende hebben wij direct een overeenkomst met DHG afgesloten.”

Met dank aan de opening van de vestiging in Oosterhout is het logistieke bedrijf een serieuze speler geworden in de (inter)nationale expeditie (lucht-, water- en wegtransport) en opslag branche. “De capaciteitsuitbreiding speelt natuurlijk een belangrijke rol in onze groeistrategie. Maar ook de ligging van het complex doet ertoe,” vertelt De Rijke. Onze klanten worden daardoor optimaal bediend en ontzorgd.”

De Rijke heeft geen spijt van zijn keuze om FreightNed uit te breiden en zit nog vol plannen. Op de vraag wat zijn plannen na opening van het extra warehouse zijn, reageert hij enthousiast: “Door de uitbreiding kunnen we nog meer diensten aanbieden. Denk aan fijnmazige EU-distributie vanuit onze warehouses, scanning en value added logistics. Bovendien voegen we aan ons dienstenpaket ook parcels toe. Kortom, FreightNed biedt een totaalpakket!”

Foto's

  • Martens en Van Oord
  • Martens en Van Oord
  • Martens en Van Oord
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions