Transport Online - Rutges Cargo Europe B.V. breidt services verder uit

Rutges Cargo Europe B.V. breidt services verder uit

Rutges Cargo Europe B.V. breidt services verder uit
26-10-2020 19:44 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROZENBURG - De Europese GDP-regelgeving zorgt ervoor dat de kwaliteit van Pharmaceutische producten gegarandeerd blijft gedurende elke schakel van het distributieproces. Om in te spelen op de actuele COVID’19 ontwikkelingen, het aankomende vaccin, alsmede de groeiende vraag vanuit de markt investeert Rutges Cargo Europe B.V. fors in uitbreiding van het bestaande wagenpark, alsmede de bouw van een “state of the art” GDP-Pharma warehouse van ruim 4000m2.

Het is inmiddels 5 jaar geleden dat Rutges Cargo Europe B.V. in handen is gekomen van Vincent van ’t Schip. “Er is in die jaren continu geïnvesteerd in onze mensen, het equipment en het transport management systeem. Met Rutges Cargo Europe B.V. zijn we nu volledig getransformeerd van generalist tot specialist op het gebied van GDP-Pharma transporten, TAPA transport en opslag, alsmede de tak in specialistisch transport voor onder andere de Aerospace en Semiconductors.”

Begin dit jaar heeft Rutges Caro Europe B.V. haar intrek genomen op het Schiphol Logistics Park met 6000m2 HighValue HighRisk opslag en ruim 25000 m2 buitenruimte, alles volledig TAPA FSR-A gecertificeerd. De recente, en toekomstige COVID’19 ontwikkelingen hebben de vraag naar GDP-Pharma transport doen toenemen en zullen zeker aanhouden in de komende onzekere tijden. Dit heeft geresulteerd in de uitbreiding en levering van 15 opleggers die voldoen aan alle hoog gestelde eisen.

GDP-Pharma warehouse

Van ‘t Schip is ervan overtuigd dat de Pharmaceutische sector zal blijven groeien, los van de COVID’19 was dit al aan de orde en hebben wij investeringen gedaan die noodzakelijk waren. Een extra investering in het ontwikkelen van een GDP-Pharma warehouse stond in onze roadmap voor 2022 en hebben wij nu eerder dan gepland aanbesteed. Medio december 2020 hebben wij de beschikking over een bonded GDP-Pharma warehouse met daarin ruimte voor 1000 pallets 2-8 graden en ruim 5000 pallets 15-25 graden. Optioneel is er beschikbaarheid voor 25 pallets min 20 graden.

Compleet pakket

Michel van Die, GDP-Pharma verantwoordelijke binnen Rutges Cargo Europe B.V. vult aan: “Hiermee zijn wij in staat onze klanten het totale pakket aan te bieden, een unieke propositie op Schiphol waarbij wij als neutrale speler een belangrijke rol gaan innemen. Van ontvangst goederen, opslag, aanvullende services tot en met aflevering in geheel Europa, maar ook just in time aflevering voor eerste linie afhandelaars op Schiphol, alles is mogelijk.”

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,913
Diesel1,559

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen