Clicky

 
Transport Online - Dode 'onder verdachte omstandigheden' aangetroffen in cabine langs A1 [+foto's]

Dode 'onder verdachte omstandigheden' aangetroffen in cabine langs A1

Dode 'onder verdachte omstandigheden' aangetroffen in cabine langs A1 [+foto's]
26-10-2020 08:40 | Overig | auteur Redactie

UGCHELEN - [update 17:12 uur] De politie heeft zondagavond een lichaam aangetroffen in een cabine van een vrachtwagen op de parkeerplaats Bruggelen langs de A1 ter hoogte van Ugchelen.

Volgens de officier van dienst van de politie werd het lichaam aangetroffen door voorbijgangers. Het lichaam werd rond 22:15 uur aangetroffen. Toen zij het lichaam aantroffen hebben zij direct de politie gebeld waarna deze een groot onderzoek startte. De politie deed ter plekke onder andere onderzoek naar de doodsoorzaak en identiteit van het slachtoffer.

De politie wil maandagochtend nog niet bevestigen of het het lichaam betreft van de vrachtwagenchauffeur. "Wij komen later vandaag met meer informatie", laat de woordvoerster aan de redactie weten. Ook maandagmiddag kon de politie nog niet meer informatie geven. Wel roept de politie getuigen op zich te melden via 0900-8844. De politie zet het onderzoek voort.

De parkeerplaats werd volledig afgesloten door Rijkswaterstaat. De technische recherche en forensisch onderzoekers hebben tot diep in de nacht onderzoek verricht. Rond 02.00 uur werd het lichaam overgebracht naar het mortuarium voor verder onderzoek.

Eerder op de avond liet een politiewoordvoerder al weten dat het lichaam onder "verdachte omstandigheden werd aangetroffen". Of er sprake is van een misdrijf wordt dus nog onderzocht. Rond 02.30 uur kon de officier van dienst hier nog geen antwoord op geven aangezien het onderzoek nog loopt.

Om 03.00 uur werd de vrachtwagen afgesleept, waarna de parkeerplaats weer werd vrijgegeven.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,943
Diesel1,916

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions

Verkeersinformatie

Rijverboden