Clicky


AB Texel Group neemt agrarisch transport Goorden Wouw over

AB Texel Group neemt agrarisch transport Goorden Wouw over
24-10-2020 17:48 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

TEXEL/WOUW - Logistiek dienstverlener AB Texel Group neemt per 1 januari 2021 de transportactiviteiten van Goorden Wouw B.V. over. Met deze overname breidt de onderneming het transport van groenten en andere agrarische producten uit. De overname past in de strategie van AB Texel Group om mee te groeien met zijn klanten en de sector optimaal te bedienen.

Goorden Wouw is gespecialiseerd in het transport van los verladen groenten en kruiden voor de industrie. Met een vloot van moderne haakarmcombinaties, walking floors en bandlossers worden onder meer spinazie, bonen, uien en knolselderij vervoerd binnen Europa.

AB Texel Group is gespecialiseerd in het transport van agrarische producten, zowel los gestort in bandlossers, walking floors en kippers als op pallets. Voor het palletvervoer worden schuifzeiltrailers en walking floors ingezet. Naast agrarische producten vervoert AB Texel Group veevoer, meel, gekoelde foodproducten en (vloeibare) zuivel.

AB Texel Group neemt de gehele transporttak over van Goorden Wouw. De activiteiten op het gebied van verhuur van vloeistofdichte containers blijven buiten de overname en worden voortgezet door Anton Goorden.

Anton Goorden, directeur en eigenaar van Goorden Wouw, licht toe: “Ik heb deze stap gezet om de continuïteit van onze transportactiviteiten te kunnen waarborgen, zowel voor onze klanten als medewerkers. AB Texel Group is een solide en betrouwbare partij die bekend is in de sector.“

“We rijden voor een deel voor dezelfde klanten”, vult Dennis Wetenkamp, CEO van AB Texel Group aan. “Met de overname van Goorden Wouw versterken wij ons netwerk in het transport van groenten en andere agrarische producten. Zo kunnen we onze efficiency vergroten en de dienstverlening naar onze klanten verder optimaliseren. Bij Goorden Wouw werkt een mooie club ervaren mensen, wij kijken uit naar de samenwerking.”

Foto's

  • J.Roeland
    AB Texel
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions