Clicky


Opnieuw kijkcijferrecord The Masked Singer

Opnieuw kijkcijferrecord The Masked Singer
24-10-2020 10:44 | Showbizz | auteur Redactie

HILVERSUM - The Masked Singer heeft vrijdagavond nog meer kijkers weten te scoren dan vorige week. Met ruim 2,7 miljoen kijkers vestigde het RTL 4-programma opnieuw een kijkersrecord, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De show was daarmee ook het best bekeken programma van de dag.

Het programma scoort voor de vierde week op rij steeds hogere cijfers. De aftrap van het tweede seizoen van The Masked Singer begon nog met bijna 2 miljoen kijkers, vorige week waren dat er 2,6 miljoen. In de aflevering van vrijdagavond werden opnieuw twee deelnemers ontmaskerd. Mattie Valk zat in het pak van de astronaut en Ernst Daniël Smid hield zich schuil achter de yeti.

Het eerste seizoen van De vooravond sloot af met 963.000 kijkers. Het duo Renze Klamer en Fidan Ekiz keert pas in februari weer terug op de televisie. Verder zagen op Veronica ruim 600.000 mensen hoe de Oranjeleeuwinnen met 7-0 wonnen van Estland en zich daarmee plaatsten voor het EK in Engeland in 2022.

Het journaal van 20 uur was het op een na best bekeken programma van de dag met 2 miljoen kijkers. Het brons was voor Jinek, daar keken ruim 1,3 miljoen mensen naar.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions