Clicky


 


Nieuwe IVECO S-Way voor Blom Verkeersschool

Nieuwe IVECO S-Way voor Blom Verkeersschool
21-10-2020 11:40 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ETTEN-LEUR - Sinds vorige week is het wagenpark van Blom Verkeersschool te Etten-Leur uitgebreid met een splinternieuwe IVECO S-Way. Deze blikvanger zal ingezet worden voor de rijlessen maar ook voor praktijktrainingen code 95.

"Zodra hij aan kwam rijden kwam iedereen even een kijkje nemen want wat is hij mooi en wat valt hij op! We wilden graag een blikvanger toevoegen aan ons wagenpark en ik denk dat dat aardig gelukt is", aldus Reggy Heijens, directeur van Blom Verkeersschool.

"Reclamebeesten uit Etten-Leur heeft een ontwerp gemaakt voor de bestickering van de combinatie. Zij hebben hierbij echt goed gekeken naar de lijnen van de truck. Door hierin te werken met accentkleuren komen deze echt prachtig uit. Dit geeft de truck nog meer allure!"

"Naast het feit dat hij er super mooi uit ziet is hij ook nog eens van alle gemakken voorzien en het rijcomfort is uitstekend! Onze instructeur Jos is dan ook erg trots op zijn nieuwe werkplek."

"Al een aantal jaar zijn wij official partner van de IVECO Driver Academy en bieden wij onder meer de IVECO aflevertraining aan. Hoe fijn is dat wij nu ook de nieuwste IVECO hebben waar je deze training mee kan volgen?!"

Blom Verkeersschool is dé opleider voor alle rijbewijzen, chauffeursopleidingen, nascholing code 95 en verkeersveiligheidstrainingen. Met al meer dan 50 jaar ervaring helpen wij iedereen veilig op weg.

Het voertuig is afgeleverd door IVECO Schouten Etten-Leur. De bestickering is gedaan door Reclamebeesten.

Foto's

  • Wempe Transport
  • Wempe Transport
  • Voets Transport
  • Voets Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats