Clicky

 
Transport Online - Nieuwe huisstijl voor DJ Middelkoop

Nieuwe huisstijl voor DJ Middelkoop

Nieuwe huisstijl voor DJ Middelkoop
20-10-2020 15:17 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NIEUW-VENNEP - Vorige week onthulde DJ Middelkoop haar nieuwe signing met een spetterende online presentatie. Juist in uitdagende tijden blijft het bijna negentig jaar oude familiebedrijf investeren in een moderne organisatie. Daar hoort ook een eigentijds jasje bij in de vorm van een nieuwe huisstijl.

DJ Middelkoop is de vertrouwde partner van expediteurs op het gebied van nationaal en internationaal transport en afhandeling van lucht- en zeevracht. Het logistieke bedrijf uit Nieuw-Vennep onderscheidt zich onder andere met hoogwaardige diensten voor transport, afhandeling en opslag van Pharma en High Value. Met deze make-over wil Middelkoop benadrukken, ongeacht de huidige economische situatie, zich niet te laten weerhouden van het investeren in de duurzame visie en toekomst voor haar organisatie.

Gedreven oplossers

Directeur Rob Middelkoop: "De nieuwe huisstijl is een van de stappen die we maken om ons verder voor te bereiden op de toekomst. Een toekomst waarin alles draait om een uitstekende samenwerking met onze klanten. We zijn gedreven oplossers. Specialisten die in mogelijkheden denken en altijd werken vanuit het belang van de klant. Door open, inventief en oplossingsgericht samen te werken met andere schakels realiseren we succesvolle logistieke processen. Ook de recente oplevering van ons nieuwe Pharma Warehouse met drie klimaatzones en alle benodigde vergunningen past bij deze vernieuwingsslag."

Excellente samenwerking

Behalve de signing springt ook de nieuwe pay-off in het oog. Middelkoop: "We geven het begrip ‘samenwerking’ inhoud door onze blik naar buiten te richten. Want dat we zelf de beste willen zijn, is leuk voor ons. Maar samen de beste willen zijn, levert iedereen zoveel meer op. Dit streven noemen we ‘Cooperational Excellence’. Met een ambitieuze pay-off, een frisse uitstraling en uitbreiding van onze professionele diensten rijden we als derde generatie Middelkoop strijdbaar de toekomst tegemoet. Samen met onze klanten, vol vertrouwen voor het beste resultaat."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions