Transport Online - Gewonde door schietincident in Groningen

Gewonde door schietincident in Groningen

Gewonde door schietincident in Groningen
20-10-2020 23:37 | Binnenland | auteur Redactie

GRONINGEN - [update] Een 45-jarige man uit Groningen is dinsdagavond rond 20.30 uur gewond geraakt bij een schietincident in de Huygensstraat in Groningen.

Het slachtoffer bevond zich in zijn woning toen er werd aangebeld. Hij liep vervolgens naar het balkon om te zien wie voor de deur stond. Buiten voor het portiek zag hij, een voor hem onbekende man, staan. Hierop werd de 45-jarige beschoten. Hij raakte daarbij gewond aan zijn hand, meldt de politie.

Het slachtoffer werd voor verdere medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelde direct een onderzoek in naar de toedracht van het schietincident. Ter plekke hebben rechercheurs van de forensische opsporing sporenonderzoek verricht. Ook zijn enkele getuigen gehoord. Ook is een Burgernetmelding verstuurd om zo veel mogelijk waarnemingen te krijgen van mensen die in de buurt van de Huygensstraat wonen. Dat heeft helaas nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte.

Het slachtoffer is kort gehoord. Van hem zal zo spoedig mogelijk aangifte worden opgenomen. Over de toedracht van het schietincident kan in deze fase van het onderzoek nog niet meer gezegd worden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen