Transport Online - A&S Transport luistert jubileum op met IVECO S-WAY

A&S Transport luistert jubileum op met IVECO S-WAY

A&S Transport luistert jubileum op met IVECO S-WAY
20-10-2020 13:48 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BREDA - Al jarenlang rijdt A&S Transport succesvol voor grote transportbedrijven, zoals Nouwens Transport, uit de regio Breda. Na reeds goede ervaringen met zijn vorige IVECO, door de komst van een nieuw model en een lage TCO, heeft Addie Doorakkers besloten om het 12,5 jarig bestaan van zijn bedrijf te vieren met de komst van een IVECO S-WAY.

Vol trots namen Addie en Sandra Doorakkers onlangs hun IVECO S-WAY met 460 pk in ontvangst. Ooit begon A&S Transport als een zelfstandige koerier met één bestelbus, waarna het is uitgegroeid tot een transportbedrijf met een wagenpark van vier vrachtwagens en twee busjes, waar de nieuwste aanwinst deel van uit maakt. Addie: “Mijn IVECO S-WAY is compleet uitgevoerd, net als mijn andere trucks.” Zo is deze uitgerust met vier verstralers in de zonneklep en vier toplampen op het dak. Bovendien beschikt de chauffeur onder andere over leren stoelen en Apple CarPlay. “De chauffeur moet het vooral naar zijn zin hebben aan boord en dat gaat bij de IVECO S-WAY zeker lukken!”

Stijlvolle IVECO S-WAY

Na een demorit met de IVECO S-WAY waren Addie en zijn chauffeur allebei zeer te spreken over het rij- en leef comfort in de nieuwste generatie truck. “De IVECO S-WAY is een flinke vooruitgang in vergelijking met de Stralis. Al waren wij ook daarover zeer tevreden! We zijn erg gecharmeerd van het uiterlijk van de IVECO S-WAY!”

A&S Transport gaat voornamelijk rijden in Frankrijk, waarbij de focus ligt op het vervoeren van stukgoed en medicijnen. De IVECO S-WAY is gehuld in de huisstijl van A&S Transport. Dit kun je direct zien door de kenmerkende paars, roze striping op de zijkanten van de cabine en de sideskirts. De IVECO S-WAY is verder voorzien van een intarder en diverse rijassistentiesystemen, zoals: Hi-Cruise Predictive Shifting, waardoor de truck een laag brandstofverbruik kent.

Met smacht gewacht op nieuwe truck

De vorige IVECO liep een jaar geleden uit zijn reparatie- en onderhoudscontract, waarna A&S Transport heeft gewacht op de komst van hun IVECO S-WAY. De deal met het transportbedrijf uit Breda is mede tot stand gekomen door de inzet van Jeroen Poppelaars als Sales Manager van IVECO Schouten, voorheen DEBA Bedrijfswagens.

Jeroen: “Wij zijn enorm blij dat A&S Transport wederom voor een IVECO heeft gekozen. Addie vult hierop aan: “We kunnen terugkijken op een fijne afstemming tijdens het opbouwproces van de IVECO S-WAY. Het is een hele mooie truck geworden, waar we enorm trots op zijn!”

Foto's

 • Jeco
  Jeco
 • J.Roeland
  post nl
 • Ruud Hagens
  Ruud Hagens
 • J.Roeland
  MEGA-POL-TRANS

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,876
Diesel1,504

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen