Clicky

 
Transport Online - Zwaargewonde man (33) schietpartij Amsterdam Osdorp overleden

Zwaargewonde man (33) schietpartij Amsterdam Osdorp overleden

Zwaargewonde man (33) schietpartij Amsterdam Osdorp overleden
20-10-2020 11:14 | Misdaad | auteur Redactie

AMSTERDAM - De 33-jarige man die in de nacht van maandag op dinsdag zwaargewond raakte bij een schietpartij aan de Hoekenes in Amsterdam is overleden, meldt de politie. 

Rond 2.00 uur kwamen bij de politie meerdere meldingen binnen dat er knallen op straat waren gehoord op de Hoekenes, ter hoogte van Vreedenhaven. Volgens getuigen lag een man bloedend op straat. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen ze het slachtoffer (23) zwaargewond aan. Hij is direct gereanimeerd en uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij later op de ochtend aan zijn verwondingen overleden.

De politie heeft een team van circa 20 rechercheurs gevormd dat onder leiding van de officier van justitie nader onderzoek doet naar de aanleiding voor en de exacte toedracht van het schietincident Ter plaatse is technisch onderzoek verricht en er wordt gekeken naar mogelijke camerabeelden. Het is op dit moment nog onduidelijk of het om één of meerdere daders gaat en ook hun signalement of dat van een vluchtvoertuig is nog niet bekend.

Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen en beelden van het incident.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,080
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden