Clicky

 
Transport Online - Politie weer op straat in Haagse wijk Duindorp

Politie weer op straat in Haagse wijk Duindorp

Politie weer op straat in Haagse wijk Duindorp
18-10-2020 19:33 | Binnenland | auteur ANP

DEN HAAG - Ook zondagavond is de politie in de Haagse wijk Duindorp weer "zichtbaar op straat aanwezig ten behoeve van de openbare orde en veiligheid", twittert de politie. Volgens het bericht wordt er "actief gecontroleerd".

De afgelopen dagen zorgde een groep jongeren voor overlast, vooral in de omgeving van het Tesselseplein en de Pluvierstraat. Vrijdagavond moest de mobiele eenheid eraan te pas komen. Met verkeerscontroles probeerde de politie vrijdagavond mensen die niet in Duindorp hoefden te zijn te weren. Even werd het toch weer onrustig toen er met vuurwerk en stenen naar de politie werd gegooid. Ook is een bushokje vernield. Na optreden van de mobiele eenheid werd het rond middernacht rustig. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Woensdagavond stichtte een aantal jongeren brand en zijn de ruiten van een HTM-bus ingegooid. De avond erna werden containers in brand gestoken en twee politievoertuigen bekogeld met flessen. Vooral vorig jaar was er veel overlast in Duindorp, dat vlakbij het strand en de haven van Scheveningen ligt. Nadat de gemeente geen toestemming had gegeven voor de traditionele vreugdevuren was het dagenlang erg onrustig en was er veel agressie en geweld.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,005
Diesel1,957

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden