Transport Online - Lagemaat neemt twee MAN TGS containerauto's in gebruik

Lagemaat neemt twee MAN TGS containerauto's in gebruik

Lagemaat neemt twee MAN TGS containerauto's in gebruik
15-10-2020 11:37 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HEERDE - Lagemaat uit Heerde heeft voor de derde maal twee MAN TGS 43.510 8x4 BB WS containerauto’s in gebruik genomen. De trucks zijn geleverd door MAN dealer Roordink Bedrijfswagens, dat gevestigd is in Zwolle.

Lagemaat uit Heerde is al bijna 50 jaar actief in de sloop, asbest- en bodemsanering, infra en recycling. Een organisatie waar slimmer slopen en saneren hoog in het vaandel staan, innovatieve technieken worden toegepast en duurzame oplossingen worden gecreëerd. Lagemaat is betrokken bij de omgeving door te ondernemen met het oog op de toekomst. Zij slopen niet alleen, ze verplaatsen, verwerken, zamelen in, breken af en bouwen ook weer op. Zo creëren zij ruimte voor de toekomst.

Peter Lagemaat is binnen het familiebedrijf eindverantwoordelijk voor onder andere de inkoop. "Daadkracht, oplossingsgericht en klanttevredenheid zijn belangrijke pijlers binnen onze organisatie. Dit vinden wij ook terug in één van onze vaste leveranciers Roordink Bedrijfswagens", geeft Lagemaat aan.

"MAN heeft binnen ons bedrijf een goede reputatie als het gaat om robuustheid, hoog laadvermogen en inzetbaarheid. Door het wide-spread systeem, dat opgebouwd is door Wierda Voertuig Techniek, zijn de voertuigen breed inzetbaar. De 510 pk motor zorgt ervoor dat de auto’s ook voor de dieplader hun “mannetje” staan. De compleet uitgeruste en ruime cabine van MAN geeft optimaal comfort aan de chauffeurs."

Naast het wide-spread systeem, zijn de MAN’s ook voorzien van een 30 tons haakarm/containersysteem, dat opgebouwd is door HSE uit Vaassen.

De MAN’s worden intensief gebruikt. Bij intensief gebruik is het van belang dat het voertuig tijdig onderhoud krijgt om de inzet te kunnen garanderen. Daarom is gekozen om een reparatie- en onderhoudscontract af te sluiten, waarbij door de dealer wordt gestuurd op tijdig onderhoud.

Met de ingebruikname van de twee containerauto’s gaat Lagemaat door met het continu innoveren en verduurzamen van auto’s en machinepark.

Foto's

 • J.Roeland
  J. WESSELS & Zn
 • J.Roeland
  AHLMANN
 • Vydraulics
  Vydraulics
 • Van Helden
  Van Helden

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen