Clicky

 
Transport Online - Leendert-Jan Plaisier nieuwe COO Royal FloraHolland

Leendert-Jan Plaisier nieuwe COO Royal FloraHolland

Leendert-Jan Plaisier nieuwe COO Royal FloraHolland
12-10-2020 19:23 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

AALSMEER - Leendert-Jan Plaisier is per 1 december benoemd tot Chief Operational Officer (COO) van Royal FloraHolland. Als COO maakt hij deel uit van het Management Team. Leendert-Jan Plaisier (47) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de logistiek. Nu nog is hij Director Logistical Solutions Benelux bij Post NL. Binnen PostNL en TNT Post heeft hij sinds 1997 diverse functies bekleed binnen de logistiek en op het gebied van e-commerce, zowel in Nederland, de Benelux en in Duitsland.

CEO Steven van Schilfgaarde: “Leendert-Jan brengt veel kennis en ervaring op het gebied van logistiek mee. Zijn ervaring met de dagelijkse bezorging van grote hoeveelheden pakketten op basis van fulfilment is direct toepasbaar. Leendert-Jan is zeer goed ingevoerd in de mogelijkheden en beperkingen van digitalisering binnen de logistiek. Uit onze gesprekken blijkt een heel duidelijke focus op de behoeften van de klant. Dat is voor Royal FloraHolland de driver voor het ontwikkeling van nieuwe diensten. Ik ben ervan overtuigd dat met de komst van Leendert-Jan we de implementatie van onze strategie verder versterken.”

Leendert-Jan Plaisier: “Ik heb heel veel zin om samen met collega's uit de Operatie, Commercie en ondersteunende afdelingen mijn bijdrage te leveren aan de veranderagenda van Royal FloraHolland. Programma’s als 100% Digitaal en Landelijk Veilen vragen aanpassingen binnen de operatie en bieden tegelijkertijd heel veel kansen. Van die kansen en dynamiek binnen een ongekend mooie logistieke operatie word ik erg enthousiast. Daarnaast spreken de trots voor het product bloemen en planten en de nuchterheid in de branche me erg aan. De komende jaren zullen voor Royal FloraHolland belangrijke jaren zijn om de positie bij kwekers en kopers van bloemen en planten verder te versterken. Ik wil graag mijn ervaring en capaciteiten inzetten om dit gezamenlijk te bereiken.”

Met de komst van Leendert-Jan Plaisier is de functie van COO weer ingevuld. De afgelopen periode is deze op interim-basis prima waargenomen door Ron van ’t Hoog en Anne Willem van der Meulen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,479
Diesel2,314

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats