Clicky

 
Transport Online - Buschauffeur mishandeld in Dongen na onenigheid over mondkapje

Buschauffeur mishandeld in Dongen na onenigheid over mondkapje

Buschauffeur mishandeld in Dongen na onenigheid over mondkapje
09-10-2020 23:37 | Criminaliteit | auteur ANP

DONGEN - In Dongen (Noord-Brabant) is vrijdagmiddag een buschauffeur mishandeld door een passagier. De chauffeur, een vrouw, moest aan haar verwondingen behandeld worden in een huisartsenpost. De politie bevestigt berichtgeving hierover door BN de Stem.

Het incident gebeurde volgens de krant rond het middaguur aan de Mgr. Nolenslaan. De chauffeur had de dader, een man, erop aangesproken dat hij geen mondkapje droeg. Daarop zou hij haar verschillende keren in het gezicht hebben geslagen.

Ze moest per ambulance naar de ziekenhuispost gebracht worden. "Ze is heel ontdaan door wat er is gebeurd, dit is verschrikkelijk om mee te maken", aldus een woordvoerder van busvervoerder Arriva tegen BN de Stem.

Vorige week dinsdag werd een 67-jarige buschauffeur in Amsterdam zwaar mishandeld door een passagier, die de toegang tot de bus geweigerd werd omdat hij geen mondkapje droeg. Kort daarop meldde Openbaar Vervoer Nederland (OV-NL) dat er iedere week 150 incidenten geregistreerd worden rond mondkapjes in het openbaar vervoer.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,104
Diesel1,724

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions