Clicky

 
Transport Online - Bestelbus met valse kentekenplaten en gestolen aanhanger op A6 van de weg gehaald

Bestelbus met valse kentekenplaten en gestolen aanhanger op A6 van de weg gehaald

Bestelbus met valse kentekenplaten en gestolen aanhanger op A6 van de weg gehaald
07-10-2020 17:55 | Misdaad | auteur Redactie

BANT - De politie heeft dinsdag op de A6 bij Bant een bestelbus met valse kentekenplaten en een gestolen aanhanger van de weggehaald. De 32-jarige bestuurder uit Utrecht werd aangehouden, meldt de politie woensdag.

Medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid zagen rond 14.40 uur op de A6 ter hoogte van Bant een bestelbus rijden met daarachter een aanhangwagen met steigermateriaal. Bij het checken van het kenteken van de bus bleek dat het kenteken niet op deze bus hoorde. De combinatie werd aan de kant gezet en bij controle van het chassisnummer bleek dat de bus als geëxporteerd was geregistreerd. De bestuurder verklaarde dat de bus en de aanhangwagen niet van hem, maar van een vriend waren. Wie dat was wilde hij niet zeggen. 

Bij controle van de aanhangwagen bleek dat deze met zijn lading afgelopen maandag was gestolen in het Brabantse Rijkevoort. De bestuurder werd aangehouden en de bus en aanhanger zijn in beslag genomen. Na verhoor werd de man weer op vrije voeten gesteld. Hij blijft verdachte, is de auto met aanhanger kwijt, en krijgt bekeuringen voor het rijden met valse kentekenplaten, onverzekerd rijden en het niet kunnen tonen van zijn rijbewijs. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,624

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions