Transport Online - Broshuis presenteert nieuwe generatie PL2 pendelas semi dieplader

Broshuis presenteert nieuwe generatie PL2 pendelas semi dieplader

Broshuis presenteert nieuwe generatie PL2 pendelas semi dieplader
02-10-2020 13:44 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

KAMPEN - Broshuis presenteert van 20 oktober tot 29 oktober haar nieuwste PL2 pendelas semi dieplader assortiment aan haar klanten. Dankzij de grote order van maar liefst 170 stuks 8-assige pendelas semi diepladers voor het Amerikaanse leger en 42 stuks voor het Deense leger, heeft Broshuis haar nieuwste PL2 pendelas semi dieplader tot in het extreme kunnen laten testen. Een unieke situatie en ook een unieke kans voor het Kamper familiebedrijf vertelt Pieter-Bas Broshuis.

"We hebben drie prototypes gemaakt en deze zijn in Amerika tot in detail getest. Het Amerikaanse leger neemt alleen genoegen met het allerbeste, ze nemen geen risico. Dankzij deze testen hebben we onze PL2 pendelas semi dieplader kunnen door ontwikkelen met een top kwaliteit tot gevolg. Dit is zeer uitzonderlijk en mooie gelegenheid om de kwaliteit op een nog hoger niveau te brengen. Onze klanten kunnen hiervan optimaal profiteren!”

Deze nieuwe PL2 pendelas semi dieplader is ontstaan dankzij de nieuwste computer analyses, wat de kamper marktleider in staat stelt de oplegger op de bepaalde plekken lichter te maken of juist te verstevigen. Daarnaast worden de PL2 pendelassen volledig door robots afgelast wat een constante kwaliteit waarborgt.

De nieuwe PL2 pendelas semi dieplader kent daarnaast nog een aantal mooie voordelen. Zo is de vering, met een slag van 600mm, te bedienen met de radiografische afstandsbediening en zitten alle leidingen beschermd in de pendelarm. Hiermee is de oplegger ook extreem veilig. De 100 tonner varianten zijn zelfs uitgevoerd met koppeloren waardoor de oplegger extra voorgespannen kan worden en geschikt is voor verlengbalken.

Met deze nieuwe PL2 pendelas semi dieplader biedt Broshuis als enige aanbieder haar klanten de nieuwste generatie van alle type assen aan. Zo kunnen de adviseurs van Broshuis onafhankelijk het beste systeem in hun toepassing aanbieden, of dit nu op SL Assen, pendelassen of doorgaande assen is.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,280

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions