Clicky

 
Transport Online - Truvion Healthcare Logistics opent nieuw magazijn in Weesp

Truvion Healthcare Logistics opent nieuw magazijn in Weesp

Truvion Healthcare Logistics opent nieuw magazijn in Weesp
02-10-2020 10:12 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

WEESP - Truvion Healthcare Logistics, specialist in de opslag en distributie van farmaceutische geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en zelfzorgproducten, heeft gisteren de deuren van haar nieuwe magazijn aan de Pampuslaan 186 in Weesp geopend. Om te blijven voldoen aan de sterk groeiende vraag, behoeften van de klant én internationale marktontwikkelingen, opent het familiebedrijf nu een groter en duurzaam magazijn voor haar klanten in de Benelux én daarbuiten.

Uitbreiding opslagruimte faciliteert internationale groei

Het nieuwe magazijn van Truvion Healthcare Logistics speelt een belangrijke rol in de groeiambities van het familiebedrijf, dat al in 1973 werd opgericht en nu wordt gerund door de familie De Graaf. Al een tijd liep de logistieke speler tegen de grenzen van haar opslagruimte aan. Met de nieuwe locatie verdubbelt de capaciteit van Truvion Healthcare Logistics ruimschoots: het magazijn gaat van 1.200 naar 3.000 palletplekken. Hiermee speelt het bedrijf ook in op marktkansen ontstaan door Brexit. Tot op heden bedient de speler klanten in Nederland, België en Luxemburg, maar de nieuwe locatie kan nu ook voor bedrijven uit onder andere Groot-Brittannië dienst doen als Europese HUB.

Hoogste kwaliteit en energieneutrale opslag

Truvion Healthcare Logistics is gespecialiseerd in zowel de logistieke groot- als fijn distributie voor de Healthcare industrie. Net als de bestaande locatie, heeft het nieuwe temperatuur gecontroleerde magazijn een GDP-licentie en voldoet het aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Door de opties voor koelen en vriezen tot -20°C kan ieder farmaceutisch en medisch product hier opgeslagen worden. Ook kan Truvion Healthcare Logistics andere diensten van klanten uit handen nemen zoals orderverwerking, facturering en debiteurenbeheer; het hele zogenaamde order-to-cash proces. Het nieuwe pand is voorzien van 400 zonnepanelen waardoor de locatie energieneutraal opereert.

Gezondheid patiënt centraal

Olivier de Graaf, Managing Director Truvion Healthcare Logistics: “We zijn ontzettend trots dat we sinds deze week ons nieuwe, duurzame magazijn operationeel hebben. Ons team heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om het nieuwe magazijn in gebruik te kunnen nemen. Het stelt ons nu in staat om verder te groeien en in te spelen op de toenemende vraag in de markt. Wij zijn continu bezig onze klanten optimaal te bedienen en dienstverlening op maat te bieden. Als onderdeel van Truvion Healthcare, staat ook bij Truvion Healthcare Logistics de patiënt centraal in alles wat we doen. Een geneesmiddel of medisch product heeft immers pas echt waarde als het bij de juiste patiënt terecht komt.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,373
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden