Clicky

 Weekendafsluiting Botlekbrug: 2-5 oktober 2020

Weekendafsluiting Botlekbrug: 2-5 oktober 2020
30-09-2020 19:47 | Weer en Verkeer | auteur Redactie

ROTTERDAM - In verband met werkzaamheden voor de afbouw van de spoorverbinding is de Botlekbrug (A15) komend weekend afgesloten van vrijdag 2 oktober 22.00 tot maandag 5 oktober 2020 05.00 uur. De brug is afgesloten voor al het wegverkeer inclusief (brom)fietsers en voetgangers.

Let op: vanwege de voorbereidingen voor het afsluiten van de brug kunnen de opritten naar de brug mogelijk al eerder afgesloten zijn.

Omleidingen werkzaamheden Botlekbrug (A15)

De omleiding voor het doorgaande wegverkeer is via de Botlektunnel. Voetgangers en (brom)fietsers worden omgeleid via de Spijkenisserbrug en Hartelbrug. De extra reistijd voor (brom)fietsers bedraagt 15 tot 20 minuten. De omleiding wordt met gele borden aangegeven en op de projectpagina A15: Botlekbrug, voltooien verbinding spoorverkeer (brom) fietsers staat een factsheet met de omleidingsroute. Vervoer van gevaarlijke stoffen van de Maasvlakte naar Rotterdam (en omgekeerd) dat niet door de Botlektunnel mag, wordt omgeleid via de ‘Eilandroute’.

Scheepvaart Botlekbrug

De scheepvaart wordt geïnformeerd via de Berichten aan de Scheepvaart (BAS). Deze zijn te vinden op de website van het Havenbedrijf Rotterdam.

Vanaf maandag 28 september 05.00 uur tot maandag 9 november 2020 05.00 uur wordt het westelijke brugdeel voor de hoge scheepvaart beperkt bediend. Oostelijke doorvaart is beschikbaar.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions