Clicky

 



Emirates luchtbrug naar Beiroet maakt vervoer van 160.000 kilo aan essentiële goederen mogelijk

Emirates luchtbrug naar Beiroet maakt vervoer van 160.000 kilo aan essentiële goederen mogelijk
28-09-2020 20:05 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - Meer dan een maand nadat de ontploffingen in Beiroet gemeenschappen verwoest achter lieten, blijft Emirates haar steentje bijdragen om de collectieve vrijgevigheid van haar passagiers uit alle hoeken van de wereld om te zetten in essentiële humanitaire vracht. Dit om herstelinspanningen ter plaatse te ondersteunen en getroffenen te helpen om hun levens opnieuw op te bouwen. Bijdragen van Emirates passagiers blijven binnenstromen in de vorm van contant geld of Skywards Miles en helpen het vermogen van Emirates Skycargo om middelen op te schalen en een essentiële luchtbrug naar Libanon te bieden.

Meer dan 12.000 donaties

Meer dan 12.000 donaties uit 140 landen zijn al binnengekomen in de vorm van contant geld of Skywards Miles, via het veilige en handige portaal van de Emirates Airline Foundation en via de Emirates website. Landen die een aanzienlijk deel van de donaties voor hun rekening namen, omvatten onder meer het VK, India, Australië, Duitsland, de Verenigde Staten, Italië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Japan en Zuid-Afrika.

Bovendien toonden een aantal Emirates Skywards members hun toewijding aan hulpverlening bij de rampen in Beiroet door middel van individuele bijdragen van elk bijna 250.000 Miles. In totaal zijn tot dusver meer dan 120 miljoen Miles gedoneerd door Emirates Skywards members. De luchtvaartmaatschappij zal de komende twee maanden donaties besteden aan de hulpverlening in Beiroet.

De donaties hebben gezorgd voor extra vrachtcapaciteit voor humanitaire organisaties om medisch apparatuur, voedsel en andere noodhulpgoederen effectief rechtstreeks naar Beiroet te vervoeren met Emirates SkyCargo. Bovendien draagt Emirates SkyCargo verder bij door 20% korting te bieden op luchtvrachttransportkosten voor goedgekeurde zendingen.

160.000 kilo aan medische benodigdheden

Sinds 13 augustus heeft Emirates SkyCargo 160.000 kilo aan medische benodigdheden en voedsel vervoerd op verschillende missies naar Beiroet, in samenwerking met lokale en internationale ngo's die hulp bieden aan getroffen gemeenschappen. Er staan echter nog meer missies op de planning, met nog eens zes zendingen gepland in de komende weken om medische benodigdheden, houdbare voedselproducten, kleding, PPE, hygiëneproducten en veterinaire voorraden naar Beiroet te transporteren.

Emirates Airline Foundation

Als luchtvaartmaatschappij is Emirates er trots op om iets terug te doen en een verschil te maken in de gemeenschappen die zij bedient. Via de Emirates Airline Foundation ondersteunt de luchtvaartmaatschappij meer dan 30 humanitaire en filantropische projecten in 18 landen, waaronder vier landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Emirates vliegt al bijna 30 jaar naar Libanon en bedient momenteel Beiroet met twee dagelijkse vluchten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,092
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions