Transport Online - Eerste nieuwe Volvo voor Hoogland Transport Bunschoten

Eerste nieuwe Volvo voor Hoogland Transport Bunschoten

Eerste nieuwe Volvo voor Hoogland Transport Bunschoten
26-09-2020 19:19 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BUNSSCHOTEN - Vrijdag 25 september heeft Harbers Trucks Barneveld een nieuwe Volvo afgeleverd aan Hoogland Transport. Het betreft een in "oldscool-style" opgebouwde Volvo FH 4x2 trekker met 460 pk, slaapcabine en rondom luchtvering.

Deze trekker is af fabriek voorzien van onder meer een I-shift versnellingsbak, media-pakket, Driver de Luxe pakket en niet alledaags, een slaapcabine. Zowel het driver-, als mediapakket omvat zaken die het rijcomfort nog meer verhogen.

Hoogland Transport is actief in onder ander het vervoer van staal, beton, glas, opslagcontainers en units waar de klant maar wil. Het bedrijf staat 24/7 klaar om, door middel van een modern wagenpark en de juiste gecertificeerde medewerkers, de meeste uiteenlopende transporten en hijswerkzaamheden uit te voeren. Hiervoor heeft het bedrijf de beschikking over een gevarieerd aantal trekkers en bakwagenchassis met autolaadkranen tot maar liefst 85 tonmeter. Naast deze kraanwagens zijn er in het wagenpark ook een aantal trekkers aanwezig bedoeld voor vervoer van lange en ondeelbare ladingen met open opleggers en/of diepladers.

De onlangs geleverde Volvo FH460 wordt voor het laatste ingezet en is bijzonder uitgerust in een zogenaamde “oldscool-style”

Deze is door de werkplaats van Harbers Trucks Barneveld nadat deze af fabriek is geleverd voorzien van een op maat gemaakte imperial, classic-style LED lichtbak, deense dagrijlampen, opsteek zwaailampen en F12 toplichten.

Hoogland wilde het wel functioneel houden en koos voor chassiskirts af fabriek waarachter aan de rechterzijde een grote RVS kist is geïntegreerd. Tot slot is er over het gehele chassis een volledig verlaagde aluminium traanplaat gemonteerd. Het spuitwerk en reclame is verzorgd door van Winkoop Truckspuiterij in Ermelo.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,276

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions