Transport Online - Jubileum DAF voor Kreeft Opleidingen

Jubileum DAF voor Kreeft Opleidingen

Jubileum DAF voor Kreeft Opleidingen
25-09-2020 09:45 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HOOGEVEEN - DAF dealer Sent Waninge heeft een mooie jubileum DAF afgeleverd aan Kreeft Opleidingen. Kreeft Opleidingen is specialist in transportopleidingen en bestaat 60 jaar, reden genoeg voor een speciale jubileum uitvoering.

Deze DAF XF 450 FA Super Space Cab is onder andere voorzien van Lederen Exclusive interieur en bodystyling van de laadbak. Daarnaast is de DAF voorzien van een lucht geveerde vooras, MX-motorrem, PCC, ACC, DAF Connect en is geschikt voor LZV.

Kreeft is gecertificeerd DAF Driver Training Partner, dit voertuig wordt ingezet voor DAF Driver trainingen. Wanneer Sent Waninge een nieuwe DAF verkoopt ontvangt de klant een voucher. Deze voucher geeft recht op een gratis DAF Driver training die meetelt als code 95 praktijktraining. Niks mooier om deze training te volgen in deze jubileum DAF die bij de vestiging in Hardenberg van Kreeft gaat rijden.

Opvallend is de oude DAF 33 die op de voorgrond is te zien. Deze DAF 33 met bouwjaar 1972 komt uit de collectie historische lesauto's van Kreeft Opleidingen. De handelsrelatie tussen Sent Waninge en Kreeft gaat al bijna een halve eeuw terug. Destijds werden ook DAF (en Volvo) lesauto's geleverd door Sent Waninge.

Foto's

 • Kenkhuis Logistics
  Kenkhuis Logistics
 • Kenkhuis Logistics
  Kenkhuis Logistics
 • J.Roeland
  DAF
 • J.Roeland
  SMOLDERS


NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,276

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions