Clicky

 
Transport Online - Martin van den Brink met nieuwe Renault naar Dakar Rally

Martin van den Brink met nieuwe Renault naar Dakar Rally

Martin van den Brink met nieuwe Renault naar Dakar Rally
23-09-2020 17:16 | Algemeen | auteur Redactie

Mammoet Rallysport gaat in de Dakar Rally 2021 van start met een nieuwe Renault truck. Het rallyteam uit Harskamp heeft dan de beschikking over een fabrieks Renault C460 van MKR uit Tsjechië.

In mei heeft teameigenaar Martin van den Brink een nieuw driejarig contract getekend bij het gespecialiseerde bedrijf van Mario Kress. "Achter de schermen is er hard gewerkt aan de bouw van een nieuwe truck en vorige week zijn we al de stoelen wezen passen", aldus een fit ogende Martin van den Brink.

"We zijn als team zeer content met de nieuwe overeenkomst met MKR. Achter de schermen zijn we nu ook bezig om een truck te prepareren voor een tweede coureur van Mammoet Rallysport. Daar hopen we binnenkort meer duidelijkheid over te hebben hoe we dat gaan invullen", aldus de teameigenaar van Mammoet Rallysport.

De 50-jarige Martin van den Brink vormt in Saoedi-Arabië een equipe met navigator Wouter de Graaff en monteur Daniel Kozlovsky. "We zijn heel blij dat we met Mammoet Rallysport een vervolg kunnen geven aan onze sportieve activiteiten. In deze voor veel sporters en teams moeilijke tijden is het fijn dat we onze zaakjes nu al (bijna) goed voor elkaar hebben. Ik ben dan ook verheugd met de voortzetting van het contract met een belangrijke sponsor als Eurol en dat we een nieuwe belangrijke partner hebben gevonden in de vorm van HSF Logistics uit Nijmegen. Het is echt niet zo eenvoudig, maar met ons fantastische team hebben we dit toch voor elkaar gekregen.''

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden