Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagenchauffeur rijdt schade aan bomen, fietspad en bruggetje [+foto]

Vrachtwagenchauffeur rijdt schade aan bomen, fietspad en bruggetje

Vrachtwagenchauffeur rijdt schade aan bomen, fietspad en bruggetje [+foto]
18-09-2020 18:55 | Ongevallen | auteur Redactie

PRUCHTEN - Vrijdagochtend 18 september heeft een Duitse vrachtwagenchauffeur flink wat schade gereden nadat hij vermoedelijk verkeerd gereden is. De vrachtwagenchauffeur kwam uiteindelijk vast te zitten tussen de Duitse stad Pruchten en de L211.

Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen zij schade aan diverse bomen, het fietspad en een bruggetje aan veroorzaakt door de trekker met oplegger ter plaatse. Ook de vrachtwagencombinatie had hierdoor schade opgelopen.

Vermoedelijk is de 45-jarige vrachtwagenchauffeur uit Berlijn vanaf de L211 rond 09:30 uur verdwaald en linksaf een fietspad opgereden. Hierbij raakte de chauffeur met zijn vrachtwagen diverse bomen naast het fietspad en delen van een bruggetje in het fietspad. Ook het fietspad raakte zwaar beschadigd door het gewicht van de vrachtwagen.

Vervolgens heeft de chauffeur de oplegger afgekoppeld en is met de trekker, zonder toestemming van de politie, weer vertrokken, meldt de politie vrijdagavond.

De totale materiële schade wordt door de politie geschat op zo'n 75.000 euro. Alleen al 60.000 euro schade wordt toegeschreven aan het fietspad en de aangrenzende bomen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,373
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden