Clicky

 
Transport Online - Mooie Volvo FH voor Seesing Flex Leert!

Mooie Volvo FH voor Seesing Flex Leert!

Mooie Volvo FH voor Seesing Flex Leert!
17-09-2020 16:43 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

DOETINCHEM - Paashuis Bedrijfswagens heeft onlangs een mooie Volvo FH 460 PK 4x2 trekker met Kögel trailer geleverd aan Seesing Flex. De levering is ontstaan uit een mooie samenwerking tussen twee Achterhoekse bedrijven.

De Volvo is onder andere voorzien van een I-Shift versnellingsbak, Globetrotter-cabine, Audio Advanced-pakket en het Driver-pakket. Het Driver-pakket omvat voorzieningen en componenten die het rijcomfort verhogen en die de werkomgeving zowel veiliger als praktischer maken.

Deze mooie Volvo met Kögel trailer zal bij Seesing Flex – hét Achterhoekse uitzendbureau dat onder meer actief is in de transportsector – worden ingezet voor hun nieuwe opleidingslabel ‘Seesing Flex Leert!’.

Onder dit label aan zij de code 95 nascholing voor hun 130 chauffeurs, die dagelijks voor transportbedrijven in de regio rijden, voortaan in eigen beheer verzorgen. Dit stelt hen namelijk in staat om cursusdagen flexibel in te plannen, zodat opdrachtgevers hier geen hinder van ondervinden in hun eigen planning. Naast de scholing van chauffeurs uit de transportpoule, wordt deze vrachtwagen tevens ingezet voor de ruim 50 BBL-leerlingen die Seesing Flex jaarlijks opleidt voor het vak van vrachtwagenchauffeur.

Seesing Flex Leert! is met zijn nieuwe opleidingscentrum gevestigd op een centrale locatie op het bedrijventerrein in Wehl en voorziet in de behoefte van veel Achterhoekse bedrijven om eigen en toekomstige werknemers snel en flexibel op te leiden of bij te scholen voor functies in de transport en logistiek. In samenwerking met gecertificeerde instructeurs, organiseert het bedrijf uiteenlopende cursussen en opleidingen, waaronder hef- en reachtruckcursussen, zij-instroomopleiding voor chauffeurs. Naast eigen cursussen en opleidingen, is het opleidingscentrum eveneens beschikbaar voor externe opleidingsinstituten of bedrijven die op zoek zijn naar een ruimte om hun (externe) cursussen te verzorgen en te faciliteren. 

Seesing Flex is een ervaren en allround bureau voor uitzenden en detachering voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. Seesing Flex bemiddeld tussen opdrachtgevers en kandidaten met als doel om de beste match tot stand brengen tussen vraag en aanbod van personeel. Dat doet Seesing Flex voor mooie bedrijven uit de Achterhoek, Twente en Stedendriehoek die op zoek zijn naar nieuwe collega’s en voor gemotiveerde kandidaten in dezelfde regio's die op zoek zijn naar passend en leuk werk.

Foto's

  • DJMiddelkoop
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions