Transport Online - Van de Mheen Grondwerken kiest opnieuw voor betrouwbare MAN TGS

Van de Mheen Grondwerken kiest opnieuw voor betrouwbare MAN TGS

Van de Mheen Grondwerken kiest opnieuw voor betrouwbare MAN TGS
14-09-2020 09:39 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

PUTTEN - Van de Mheen Grondwerken heeft een nieuwe MAN TGS in gebruik genomen. Het Puttense bedrijf, dat gespecialiseerd is in grond- en sloopwerken, afvalrecycling, containerverhuur en zand- en grindhandel neemt hiermee de derde nieuwe vrachtwagen in twee jaar tijd in gebruik.

"De afgelopen jaren is ons bedrijf flink gegroeid", geeft directeur Jan van de Mheen aan. "Een goed visitekaartje afgeven is daarbij van groot belang. Het is dan ook een bewuste keuze om ons materieel jong en fris te houden." Jan vervolgt: "Wij hebben jarenlang goede ervaringen met het merk MAN en dealer Roordink Bedrijfswagens. Daarom hebben wij opnieuw gekozen voor MAN en Roordink."

Samen met dealer Roordink is gekeken naar de configuratie die het best past bij de inzet van de truck. Er is gekozen voor een MAN TGS 43.476 8x4 BB. Deze truck is geschikt voor HVO, waarmee Van de Mheen Grondwerken een volgende stap naar een duurzame toekomst zet.

Aan technisch vernuft ontbreekt het niet bij deze vrachtwagen. Wierda Voertuig Techniek heeft het bekende Wide Spread systeem op de auto gebouwd, waardoor er maar liefst zes ton netto laadvermogen is toegevoegd. Hiernaast is de auto vele malen wendbaarder geworden. De Jong’s Hydraulische Systemen heeft het befaamde HTS-NCH containersysteem opgebouwd. Het waterpassysteem zorgt ervoor dat vlakstellen mogelijk is, wat op onverhard terrein geen overbodige luxe is. Naast het containersysteem is de auto ook voorbereid met een afvalinzamelingsunit. Dit zorgt ervoor dat het voertuig zowel voor het vervoer van containers als voor het ophalen van vuilnis ingezet kan worden.

Dat het materieel het visitekaartje van de organisatie is, blijkt wel. Jan: "Meestal wordt er gekozen voor een stalen bumper, omdat die net wat meer kan hebben. Het oog wil echter ook wat, daarom hebben wij gekozen voor een kunststof bumper. De stoelen, armleuningen en het stuurwiel zijn voorzien van lederen bekleding met rode stiksels en MAN logo." De truck is door spuiterij Van Winkoop in de bekende metallic rode bedrijfskleuren gespoten.

De nieuwe MAN TGS wordt vanaf heden ingezet in Putten en omstreken.

Foto's

 • J.Roeland
  J. WESSELS & Zn
 • J.Roeland
  AHLMANN
 • Vydraulics
  Vydraulics
 • Van Helden
  Van Helden

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen