Transport Online - Icelandair nieuwe partner in ‘easyJet Worldwide’

Icelandair nieuwe partner in ‘easyJet Worldwide’

Icelandair nieuwe partner in ‘easyJet Worldwide’
10-09-2020 09:44 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM  - easyJet heeft aangekondigd dat Icelandair partner is geworden in de unieke transferservice ‘Worldwide by easyJet’. De samenwerking met Icelandair zal naar verwachting de komende weken op de grote Europese luchthavens, zoals Parijs Charles de Gaulle en Amsterdam Schiphol, live gaan. De service zal de komende maanden ook op andere luchthavens worden aangeboden.

Vanaf dat moment kunnen easyJet-passagiers gemakkelijk overstappen op zowel easyJet-vluchten binnen het Europese netwerk, als op Icelandair-vluchten. Icelandair vliegt op een uitgebreid netwerk van bestemmingen in Europa en Noord-Amerika.

Deze nieuwste toevoeging aan de Worldwide by easyJet-service volgt een week na de bevestiging dat de bestaande partner Emirates, nu ook verbindingen via Worldwide by easyJet zal starten op de luchthaven Milaan Malpensa, eerder was dit enkel via Londen Gatwick.

‘Worldwide by easyJet’ groeit gestaag met meer dan 5.000 unieke bestemmingen die zijn geboekt in combinatie met partnerluchtvaartmaatschappijen. Vorig jaar werden meer dan 206.000 passagiers vervoerd met gemiddeld ongeveer 700 verbindingen per dag.

Johan Lundgren, easyJet CEO, zegt hierover: “We zijn trots om Icelandair te verwelkomen als partner in de ‘Worldwide by easyJet’ transferservice. Tientallen miljoenen passagiers reizen elk jaar en beginnen of eindigen in Europa. We zijn ervan overtuigd dat deze toevoeging aan ‘Worldwide by easyJet’ erg populair zal zijn bij onze klanten die op zoek zijn naar een gemakkelijke verbinding tussen Europa en Noord-Amerika.

We zijn verheugd over de animo van partnermaatschappijen om wereldwijd uit te breiden binnen ons netwerk dankzij onze reputatie voor voordelige tarieven, uitstekende service aan boord en onze sterke posities op de toonaangevende luchthavens van Europa. We blijven onze focus verbreden om deze unieke transferservice aan te bieden op meer van onze grootste luchthavens.

"Natuurlijk blijft de veiligheid en het welzijn van onze klanten onze hoogste prioriteit en hebben we een aantal maatregelen geïmplementeerd dat de veiligheid tijdens elk deel van de reis verbetert, van het extra desinfecteren van het vliegtuig tot het verplichten van passagiers en bemanning mondkapjes te dragen."

Bogi Nils Bogason, President and CEO of Icelandair, zegt hierover: “We zijn verheugd easyJet toe te voegen aan ons portfolio van luchtvaartpartners en zo reizigers via de wereldwijde service gemakkelijke toegang te bieden tot ons uitgebreide netwerk in Europa en Noord-Amerika.

Met IJsland als hub hebben we geprofiteerd van de unieke geografische ligging van het land halverwege Europa en Noord-Amerika en hebben we een sterk en flexibel netwerk van internationale routes opgebouwd, met in 2019 vluchten naar 24 bestemmingen in Europa en 19 in Noord-Amerika.

Naast aantrekkelijke opties voor vluchten over de Atlantische Oceaan, is Icelandair een toonaangevende luchtvaartmaatschappij van en naar IJsland. Of mensen nu van plan zijn om te genieten van een vakantie in IJsland of een tussenstop willen maken voor een paar dagen onderweg over de Atlantische Oceaan, IJsland is de ideale plek om te bezoeken en staat bekend als veilig, schoon, gezond, ruim, dunbevolkt en een prachtige natuur en wildernis."

Op dit moment zijn de volgende transferverbindingen al beschikbaar vanaf Schiphol Airport: een overstap tussen verschillende easyJet-vluchten binnen het netwerk, Air Transat (Toronto en Vancouver), Etihad (Abu Dhabi) en Norwegian (New York).

‘Worldwide by easyJet’ is nu live met zeventien partners: Air Transat, Aurigny, Blue Air, Corsair, La Compagnie, Emirates, China Airlines, Cathay Pacific, Etihad, Loganair, Norwegian, Neos, Scoot, Singapore Airlines, Virgin Atlantic, WestJet en de toevoeging Icelandair.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions