Transport Online - Toestand gewonde chauffeur van vrachtwagenbrand Doesburg erg verslechterd [+video]

Toestand gewonde chauffeur van vrachtwagenbrand Doesburg erg verslechterd

Toestand gewonde chauffeur van vrachtwagenbrand Doesburg erg verslechterd [+video]
09-09-2020 13:59 | Brand | auteur Redactie

DOESBURG - Volgens de politie is de toestand van de 46-jarige vrachtwagenchauffeur die gewond raakte nadat zijn vrachtwagen in brand was gestoken in Doesburg de afgelopen dagen erg verslechterd en "bijzonder kritiek". Volgens de politie "heeft de man hoge koorts en het is maar zeer de vraag of de man het gaat overleven", aldus de politie dinsdagavond in het programma Opsporing Verzocht.

In de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 augustus 2020 liep de 46-jarige chauffeur ernstige brandwonden op toen zijn vrachtwagen in brand werd gestoken. Dat gebeurde rond 02.00 uur ’s nachts op het terrein van een transportbedrijf aan de Leigraafseweg in Doesburg. De chauffeur lag op dat moment te slapen in zijn cabine.

In het programma Opsporing Verzocht werd er aandacht besteed aan de brand die vermoedelijk is aangestoken. Er kwamen sinds de uitzending van 1 september meer dan 20 tips binnen, waarbij ook namen van mogelijke daders zijn genoemd. De politie bedankt de tipgevers en rechercheurs zijn met de informatie aan de slag.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,895
Diesel1,525

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen