Clicky


Van Berkel Logistics zet OOC containerterminal voort

Van Berkel Logistics zet OOC containerterminal voort
07-09-2020 16:47 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

SCHIJNDEL/OSS - OOC beheer draagt haar containeractiviteiten in Oss per 8 september over aan Van Berkel Logistics. De Osse terminal wordt vanaf dan opgenomen in het netwerk van Van Berkel Logistics als Inland Terminal Oss, samen met Inland Terminal Veghel en Inland Terminal Cuijk.

Waarom deze samenwerking?

Voor een optimale ontwikkeling van de intermodale activiteiten in de regio Oost Brabant is het wenselijk om tot meer samenwerking te komen tussen de terminals. Bundeling van de containerscheepvaart, ontwikkeling van continentaal spoorgoederenvervoer, efficiënter regionaal transport tussen terminals en klanten, en ook snelle IT ontwikkelingen vragen om meer focus en schaalgrootte. Vanuit de toekomstvisie van beide bedrijven wordt met deze stap een sterke basis gevormd om de ladingbelanghebbenden beter van dienst te zijn.

Sterke basis

OOC Terminals concentreert zich vanaf september op de logistiek en op- en overslag van bulk- en breakbulk en de ontwikkeling van continentale spoorverbindingen over haar beide terminals in de haven van Oss.

Van Berkel Logistics en OOC Terminals gaan ieder vanuit de eigen discipline samenwerken aan de ontwikkeling van het multimodale goederenvervoer voor de regio.

De containeractiviteiten worden voortgezet op het huidige terrein aan de Waalkade 17c in Oss. De bulk- en breakbulkactiviteiten worden voortgezet op de terreinen Waalkade 19 en Merwedestraat 5 in Oss.

Van Berkel Groep heeft meerdere activiteiten, bestaat 65 jaar en opereert vanuit meerdere vestigingen in Noord-Brabant. De activiteiten zijn ondergebracht in vier divisies. Eén van deze divisies is Van Berkel Logistics.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,964
Diesel1,646

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions