Transport Online - Automobilist bewusteloos geslagen bij verkeersruzie op A16

Automobilist bewusteloos geslagen bij verkeersruzie op A16

Automobilist bewusteloos geslagen bij verkeersruzie op A16
07-09-2020 11:12 | Binnenland | auteur Redactie

BREDA - Een 48-jarige man uit Nieuwegein is zondagavond bij een verkeersruzie op de A16 ernstig mishandeld. De dader van een auto met Frans kenteken is nog spoorloos. Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De recherche stelt een nader onderzoek in naar het geweldsincident, meldt de politie.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Hij vertelde dat hij op de A58 op de linkerrijstrook reed. Hij zag dat achter hem een personenauto met Frans kenteken meerdere malen knipperde. Hij ging vervolgens naar de rechterrijstrook. Hij zag dat het Franse voertuig hem links inhaalde. Hij voelde dat die auto tegen zijn linkerachterwiel aanreed. Hij reed daarna richting het knooppunt Galder en sloeg rechts af richting Rotterdam. Hij zag dat die Franse auto hem volgde. Hij besloot daarom op de vluchtstrook ter hoogte van de afslag Breda/Rijsbergen te stoppen. Ook de Franse auto stopte hier. Hij stapte uit en zag dat de andere bestuurder zijn voorbeeld volgde. Hij hoorde dat de Franse bestuurder hem luidkeels in het Engels en Frans uitschold. Hierna is de aangever een stuk van het verhaal kwijt.

Het slachtoffer werd vervolgens door een getuige bewusteloos met een opgezwollen gezicht naast zijn auto aangetroffen, bovendien  waren enkele tanden uit zijn mond geslagen. Ook was zijn mobiele telefoon uit de  auto gestolen. De Franse automobilist had zich kennelijk uit de voeten gemaakt.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,821
Diesel1,496

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions