Clicky


Gewonde bij frontale aanrijding tussen twee vrachtwagens op N352

Gewonde bij frontale aanrijding tussen twee vrachtwagens op N352 [+foto's]
07-09-2020 09:44 | Ongevallen | auteur Redactie

ENS - [update 11:13 uur] Maandagochtend 7 september heeft er even na 07:30 uur een zware aanrijding plaatsgevonden op de Zuiderringweg (N352) tussen Ens en Kraggenburg. Op de kruising met de Zwijnsweg kwamen twee vrachtwagens frontaal met elkaar in botsing.

De cabine van één van de vrachtwagens kwam los van het chassis waardoor de chauffeur bekneld kwam te zitten. De brandweer heeft de deur van de cabine losgeknipt waarna de man uit zijn benarde positie kon worden bevrijd.

De chauffeur raakte wel gewond bij het ongeluk maar hij kon lopend de ambulance in. Volgens de brandweer een wonder, in vergelijking met de impact van de aanrijding. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De chauffeur van de andere vrachtwagen, die geladen was met zand, kwam met de schrik vrij.

Naast twee ambulances kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse, maar het mobiel medisch team hoefde niet in actie te komen.

De Zuiderringweg zal tot ongeveer 11:30 uur in beide richtingen zijn afgesloten. De twee vrachtwagens zijn inmiddels geborgen maar de weg moet nog worden schoongemaakt. Het verkeer wordt omgeleid.