Clicky

 
Transport Online - Aanhoudingen na overdracht 34 kilo cocaïne

Aanhoudingen na overdracht 34 kilo cocaïne

Aanhoudingen na overdracht 34 kilo cocaïne
02-09-2020 17:36 | Misdaad | auteur Redactie

BREDA/ROTTERDAM - De politie heeft dinsdag 1 september twee mannen aangehouden voor de handel in en het bezit van 34 kilo cocaïne. De verdachten zijn een 54-jarige man uit Huis ter Heide en een 52-jarige man uit Delft, meldt de politie woensdag.

Medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid zagen rond 17.00 uur op de woonboulevard te Breda dat twee mannen elkaar ontmoetten en dat, nadat ze elkaar kort spraken, twee big shoppers van de ene naar de andere auto worden overgezet. Daarna reden beide auto’s in verschillende richtingen weg. Omdat in het verleden is gebleken dat in de omgeving van de woonboulevard drugsoverdrachten plaatsvonden besloten de agenten de auto’s aan een controle te onderwerpen.

De auto waarin de bigshoppers verdwenen werd net voor de Belgische grens op de A16 aan de kant gezet en bij controle bleek dat de twee big shoppers gevuld waren met ongeveer 34 kilo cocaïne. De bestuurder uit Huis ter Heide werd aangehouden en naast de verdovende middelen werden bij de verdachte, zijn auto en twee telefoons in beslag genomen. Eén daar van was een zogenaamde encrypted telefoon.

De tweede verdachte, de vermoedelijke leverancier,  werd op de A16 bij Rotterdam aangehouden. Ook bij hem zijn vier telefoons en de auto in beslag genomen.

De politie stelt een nader onderzoek in naar de herkomst van de verdovende middelen.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,306
Diesel2,113

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden