Transport Online - Humberto Tan wees DWDD af vanwege bescheidenheid

Humberto Tan wees DWDD af vanwege bescheidenheid

Humberto Tan wees DWDD af vanwege bescheidenheid
24-08-2020 10:25 | Showbizz | auteur ANP

Humberto Tan heeft meerdere kansen gekregen voor een nieuwe talkshow na de afloop van RTL Late Night, maar wees deze toch af. "Het tijdslot van De Wereld Draait Door bijvoorbeeld, daar zei ik heel bewust nee tegen", vertelt de presentator aan het AD.

"Ik heb het naar m’n zin bij RTL", vervolgt hij. "En dan nog, je mag na zo’n avontuur ook wel wat bescheidener zijn en even een stap terug doen. Er zit geen stiekeme hunkering meer. Maar zeg nooit ‘nooit’."

Na het eindigen van de talkshow op RTL4 zat de 54-jarige Tan niet stil. Hij maakte verschillende programma's, maar pakte ook de fotocamera erbij. Zo ook op vakantie in Parijs. "We zitten ergens op een trap, gezellig wat te ouwehoeren. Ineens sta ik op en ren ik naar een wildvreemde jongen met de vraag of ik hem mag fotograferen. ‘Waarom?’, vraagt hij. ‘Omdat je er goed uitziet, jongen!’ Het is een fantastische foto geworden."

Sinds vorige week is het nieuwe programma van Humberto Tan, Humberto Onderneemt, te zien op RTL Z. Daarmee wil hij achter het succes van ondernemers komen en de kijker inspireren. "Ellende komt vanzelf op je af. Voor mooie dingen moet je je best doen. Die jongen in Parijs die ik wilde fotograferen? Ren er snel naartoe, anders is hij weg. Snap je?"NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,280

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions