Clicky

 
Transport Online - Slachtoffers fataal ongeval in Dirksland komen uit Polen

Slachtoffers fataal ongeval in Dirksland komen uit Polen

Slachtoffers fataal ongeval in Dirksland komen uit Polen
22-08-2020 10:02 | Ongevallen | auteur ANP

DIRKSLAND - Het fatale verkeersongeval vrijdagavond in Dirksland heeft aan twee Polen het leven gekost. De slachtoffers waren volgens de politie 31 en 38 jaar oud. De politie heeft in de directe omgeving een 23-jarige man aangehouden die vermoedelijk een van de bestuurders was.

Het ongeval waarbij twee voertuigen waren betrokken, gebeurde rond 22.00 uur op de Oudelandsedijk in de Zuid-Hollandse plaats. Hulpverleners troffen ter plekke twee zwaar beschadigde personenauto's aan, waarvan er een tegen een boom stond en een ander in een nabij gelegen sloot lag. Een van de inzittenden bleek te zijn overleden en in het water werd vervolgens een tweede slachtoffer gevonden. Hij stierf eveneens ter plekke.

De aangehouden man is meegenomen naar het politiebureau, waar zijn bloed is gecheckt omdat hij vermoedelijk onder invloed was van alcohol. De uitslag hiervan is nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd.

Het is niet het eerste ongeluk met dodelijke afloop op de Oudelandsedijk dit jaar. In maart kwam een 19-jarige automobilist, een paar kilometer verderop bij Sommelsdijk, om het leven toen zijn wagen tegen een boom botste. Een eveneens 19-jarige inzittende raakte zwaargewond.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,349
Diesel2,107

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden