Transport Online - Twee vissers ernstig mishandeld bij Beekse Bergen

Twee vissers ernstig mishandeld bij Beekse Bergen

Twee vissers ernstig mishandeld bij Beekse Bergen
22-08-2020 09:49 | Binnenland | auteur ANP

HILVARENBEEK - Twee vissers zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig mishandeld langs het kanaal ter hoogte van safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het tweetal werd onverhoeds aangevallen door vier mensen en heeft volgens de politie flinke steek- dan wel snijwonden opgelopen. De politie is op zoek naar twee mannen en twee vrouwen. Zij zouden er na de mishandeling vandoor zijn gegaan in een bootje.

Na een melding troffen de hulpdiensten de twee mannen gewond aan. Volgen hun verklaringen waren zij op twee verschillende plekken aan het nachtvissen. In hun slaap werden ze overvallen door twee mannen en twee vrouwen. Volgens de politie zijn de verdachten 18 tot 22 jaar oud.

Een van de vissers werd geslagen met een fles. De andere visser schoot hem te hulp, waarna beide mannen met een kapotte fles werden geslagen. De klappen hebben vermoedelijk de verwondingen veroorzaakt. Een getuige heeft de verdachten zien wegrennen. Zij zouden in een wit bootje met buitenboordmotor zijn gestapt, dat is weggevaren in de richting van Tilburg. Een zoekactie van de politie naar het bootje leverde niets op.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 17 mei t/m zondag 23 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,524

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen