Transport Online - Nieuwe Scania P250 voor Global Organ Group

Nieuwe Scania P250 voor Global Organ Group

Nieuwe Scania P250 voor Global Organ Group
20-08-2020 17:02 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

EDE - Recentelijk is bij Global Organ Group een nieuwe Scania P250 afgeleverd. Er werd voor Scania gekozen vanwege het goede contact met de dealer, de lage onderhoudskosten en het gunstige brandstofverbruik.

De vrachtwagen is rondom voorzien van LED verlichting waardoor er geen reserverlampen meer nodig zijn.

"Daarnaast is een heel belangrijk punt voor ons de veiligheid, het wordt steeds drukker op de weg. We hebben voor de verlengde en verhoogde cabinevariant gekozen zodat er meer ruimte ontstaat voor de chauffeur en bij een eventuele kop-staartbotsing de overlevingskansen groter zijn. Scania is al jaren één van de veiligste auto’s in de markt", aldus Gerald van Schoonhoven van de Global Organ Group uit Ede.

De laadbak is gebouwd door Jos Mulder carrosserie in Bunnik. De bak is volgens de specificaties van het bedrijf gebouwd met een grote laadklep, betimmering in de bak om de orgels te kunnen vastzetten, mogelijkheid voor een dubbele vloer om losse onderdelen zoals banken op de extra vloer te kunnen leggen.

Global Organ Group is fabrikant van digitale orgels, van huiskamer tot kerk. De vrachtwagen zal voornamelijk worden gebruikt voor het transport van orgelkasten vanaf de meubelfabrieken naar de vestiging in Ede. Daar worden de kasten voorzien van alle elektronica. Per jaar worden er ongeveer 1500 orgels verscheept over de hele wereld.

Foto's

  • Alex Brouwer Sierbestrating BV
    scania G440


NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,280

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions