Clicky

 
Transport Online - 27 nieuwe DAF XF trucks voor Müller Fresh Food Logistics

27 nieuwe DAF XF trucks voor Müller Fresh Food Logistics

27 nieuwe DAF XF trucks voor Müller Fresh Food Logistics
19-08-2020 10:26 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

APELDOORN - Onlangs zijn de eerste DAF FT XF.480 Super Space Cab trekkers voor Müller Fresh Food Logistics in gebruik genomen. Er is door Müller een order geplaatst, in twee batches, van 27 nieuwe DAF XF trekkers bij Bakker Bedrijfswagens in Apeldoorn. De lage operationele kosten, het gunstige brandstofverbruik en de ruime XF cabine hebben bijgedragen aan deze order voor DAF en Bakker Bedrijfswagens.

Deze serie trekkers dienen allen zo spoedig mogelijk operationeel te zijn. In deze periode is het voor Müller Fresh Food Logistics van belang om een hoge inzet graad te hebben. In deze periode, moeten onder andere onze supermarkten tijdig en in veelvoud bevoorraad worden. Het was dan ook noodzaak dat de auto’s zo spoedig mogelijk ingezet konden worden. Met de hulp van beide werkplaatsen, Bakker Bedrijfswagens Apeldoorn en European Truck and Trailer care zijn deze auto’s binnen no-time opgebouwd en ingezet.

Müller Fresh Food Logistics is een logistiek dienstverlener voor warehousing en koel- en vriesdistributie van levensmiddelen. De levensmiddelen worden dagelijks onder geconditioneerde omstandigheden uitgeleverd bij alle retailers, groothandels en foodservice-kanalen binnen hun uitgebreide distributienetwerk in de Benelux. De combinatie van retail- en foodservice zorgt voor een groot volume en synergie en daarmee lage logistieke kosten voor de klant.

Foto's

 • Van Keulen Transport
  Van Keulen Transport
 • N. van Leeuwen Transport
  N. van Leeuwen Transport
 • Kim Johansen
  Kim Johansen
 • Smilda
  Smilda

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 27 juni t/m zondag 3 juli

Alle Rijverboden