Clicky


 


Emirates zet speciale luchtbrug op van Dubai naar Libanon voor meer dan 50 vluchten met noodhulp

Emirates zet speciale luchtbrug op van Dubai naar Libanon voor meer dan 50 vluchten met noodhulp
13-08-2020 14:17 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - In de nasleep van de explosies in de haven van Beiroet die vele delen van de hoofdstad van Libanon hebben verwoest, biedt luchtvaartmaatschappij Emirates essentiële noodhulp en voorraden aan de honderdduizenden mensen die door de explosies zijn getroffen. Emirates SkyCargo voert haar vrachtactiviteiten naar Libanon op tot meer dan 50 vluchten waarbij hulpgoederen naar het land worden vervoerd.

Donaties vrachtcapaciteit

Emirates biedt mensen over de hele wereld de mogelijkheid om contant geld of Skywards miles te doneren via een speciaal, veilig en handig portaal van de Emirates Airline Foundation. Met behulp van deze donaties coördineert de stichting voor minimaal de komende drie maanden de zendingen van voedsel, medische benodigdheden en andere broodnodige artikelen rechtstreeks met een reeks ngo-partners, om ervoor te zorgen dat donaties direct de getroffenen ter plaatse helpen op een snelle en transparante manier.

Voor elke donatie zal vrachtcapaciteit van Emirates SkyCargo worden verstrekt aan humanitaire organisaties om cruciale noodhulpgoederen rechtstreeks naar Beiroet te vervoeren. Bovendien zal Emirates SkyCargo een verdere bijdrage leveren door 20 procent korting te bieden op de kosten voor luchtvrachtvervoer, waarmee de vervoerder haar toewijding onderstreept om noodhulp zo snel mogelijk naar Beiroet te versturen.

Solidariteit met Libanon

HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Chairman en Chief Executive van Emirates Airline & Group, zegt hierover: "Vandaag verenigt de wereld zich om solidair te zijn met Libanon, door dringende hulp en onmiddellijke herstelondersteuning te bieden aan degenen die zijn getroffen door deze tragische ramp. Emirates ondersteunt de voortdurende humanitaire inspanningen van de VAE om Libanon te steunen en zet zich in om organisaties te ondersteunen die dringende zorg, onderdak, voedsel en medische ondersteuning bieden aan de Libanese bevolking. Mensen uit alle hoeken van de wereld sturen hun steun naar Libanon en we zijn er trots op dat we hen een middel kunnen bieden om het Libanese volk tastbaar en proactief bij te staan ​​met hulp- en herstelinspanningen ter plaatse in deze moeilijke tijd."

Emirates steunde Libanon eerder al door verschillende chartervluchten uit te voeren met voedsel, kleding en medische benodigdheden die zijn geschonken door verschillende organisaties in de VAE.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,273
Diesel2,090

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions