Transport Online - Corona onder bezoekers camping Appelhof op Terschelling

Corona onder bezoekers camping Appelhof op Terschelling

Corona onder bezoekers camping Appelhof op Terschelling
12-08-2020 10:10 | Coronavirus | auteur ANP

WEST-TERSCHELLING - Zeker twee jongeren die op de populaire camping Appelhof op Terschelling zijn geweest, hebben het coronavirus opgelopen. Na thuiskomst in Noord-Holland zijn ze positief getest. Het kan zijn dat ze op de camping besmet zijn geraakt, maar het kan ook zijn dat ze er anderen hebben besmet. De Friese GGD roept jongeren die vorige week op de camping waren op om zich te laten testen.

De regionale gezondheidsdienst zorgt voor meer testmogelijkheden op het Waddeneiland. "Dit is in eerste instantie voornamelijk gericht op camping Appelhof waar de jongeren verbleven."

De GGD denkt niet dat de kamperende jongeren op Terschelling contact hebben gehad met ouderen of kwetsbaren "of dat ze zich buiten de omgeving van de Appelhof intensief hebben gemengd in andere gezelschappen".

Het coronavirus is tot nu toe grotendeels voorbijgegaan aan Terschelling. Sinds het begin van de uitbraak zijn twee eilanders positief getest. Niemand hoefde in het ziekenhuis te worden opgenomen en niemand is er overleden aan het virus.



Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,322

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions