Transport Online - Politie op zoek naar beelden van dodelijk steekincident Scheveningen

Politie op zoek naar beelden van dodelijk steekincident Scheveningen

Politie op zoek naar beelden van dodelijk steekincident Scheveningen
11-08-2020 14:39 | Binnenland | auteur Redactie

SCHEVENINGEN - De politie is op zoek naar getuigen en beelden van de dodelijke steekpartij aan de Strandweg in Scheveningen. Afgelopen maandagavond rond 18:30 uur is daar een 19-jarige Rotterdammer neergestoken en aan zijn verwondingen overleden. De recherche heeft een team geformeerd (TGO) dat onderzoek doet naar wat er precies heeft plaatsgevonden op de Pier. Het team is druk bezig met het verhoren van de verdachten en getuigen en het uitkijken van de beschikbare beelden, meldt de politie.

Er circuleert veel beeldmateriaal via sociale media die de recherche heel graag zou willen bekijken. Er wordt dan ook met klem verzocht om deze beelden te delen met de politie en deze niet online te verspreiden. Heeft u relevante informatie of beelden die kunnen helpen bij het onderzoek? Dan komt de politie graag met u in contact. Er doen verhalen en geruchten de ronde. Ook deze worden meegenomen in het onderzoek.

De recherche onderzoekt de zaak en de rol van de nu aangehouden verdachten en is op zoek naar getuigen en beelden van het incident.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen