Clicky


Eerste IVECO S-WAY ADR-trekker voor Hoogendoorn Transport

Eerste IVECO S-WAY ADR-trekker voor Hoogendoorn Transport
04-08-2020 12:18 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

SPIJKENISSE - Hoogendoorn Transport is de trotse eigenaar van een indrukwekkende IVECO S-WAY en gaat met een compleet uitgeruste ADR-trekker de weg op. IVECO Schouten is als bedrijfswagendealer meer dan tevreden over het feit dat het aan zo'n toonaangevend familiebedrijf een prachtige truck met 420 pk heeft mogen leveren. Dé specialist in het vervoeren van gevaarlijke stoffen gaat voor kwaliteit en kwam daardoor uit bij de IVECO S-WAY.

Hoogendoorn Transport rijdt al jaren met veel plezier met IVECO's. Yannick Pegels licht namens het bedrijf toe: "Deze trucks waren voor ons financieel erg aantrekkelijk, omdat deze een lage TCO kenden. Zij hebben bijna niet in de werkplaats gestaan, waardoor wij konden rekenen op een hoge uptime." Hoogendoorn Transport onderkent ook de stappen die IVECO heeft gezet met de komst van een nieuwe, zware vrachtwagen. "Wij zijn erg onder de indruk van de uitstraling van de IVECO S-WAY en zijn enorm trots op ons nieuwe visitekaartje!"

Om de IVECO S-WAY te leren kennen zijn een aantal vertegenwoordigers van Hoogendoorn Transport naar de Ride & Drive dagen geweest. Daar hebben zij gereden met een demotruck en werden zij enthousiast over het rijcomfort. Yannick Pegels licht de eerste ervaringen toe: "De IVECO S-WAY rijdt nóg beter dan zijn voorganger, doordat je nog stiller en comfortabeler de weg op gaat."

Tijdens het bezoek aan de Ride & Drive dagen heeft het bedrijf dan ook gelijk een offerte aangevraagd, omdat het overtuigd was van de kwaliteit en de kracht van de IVECO S-WAY. Edwin van der Poel voegt als Rayon Manager Sales bij IVECO Schouten Spijkenisse hieraan toe: "De IVECO S-WAY is een erg toegankelijke truck en heeft een prachtige uitstraling, waardoor Hoogendoorn Transport de verwachting heeft dat menig chauffeur enthousiast wordt over het rijden met een IVECO."

De IVECO S-WAY is ADR uitgerust en gekeurd, waardoor deze beschikt over een compleet ADR-pakket. Hierdoor is Hoogendoorn Transport gemachtigd om gevaarlijke stoffen te vervoeren met zijn nieuwe zware vrachtwagen. Met het familiewapen pronkend op de zijkant van de truck heeft Hoogendoorn Transport een prachtig nieuw visitekaartje. Door de tekst ‘For my father’ brengt eigenaar Ad Hoogendoorn eveneens een ode aan zijn vader Herman Hoogendoorn en oprichter van het familiebedrijf.

Yannick Pegels vertelt met trots over het familiebedrijf dat inmiddels 63 jaar bestaat en nog steeds in handen is van de familie. “Wij zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in het vervoeren van tankcontainers met hierin een volledig spectrum aan chemische vloeistoffen.” Deze IVECO S-WAY gaat voornamelijk rijden met tank- en boxcontainers om diverse chemicaliën te vervoeren vanuit een vaste klant in het oosten van het land naar de Rotterdamse haven. Vanuit daar gaat het de hele wereld over. 

Al jarenlang werkt Hoogendoorn erg prettig samen met IVECO Schouten Spijkenisse. "Daar werken mensen met hart en ziel voor de producten. Daarnaast zijn zij niet te beroerd om een stapje extra voor ons te zetten."

Edwin van der Poel voegt hier namens IVECO Schouten Spijkenisse aan toe: "Het is voor ons prestigieus dat Hoogendoorn Transport met een IVECO S-WAY de weg op gaat. We wensen hen dan ook veel veilige en fijne kilometers toe."

Foto's

  • Wempe Transport
  • Wempe Transport
  • Voets Transport
  • Voets Transport
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions