Clicky

 
Transport Online - Veronica Inside na zomer weer verder in vaste samenstelling

Veronica Inside na zomer weer verder in vaste samenstelling

Veronica Inside na zomer weer verder in vaste samenstelling
31-07-2020 16:02 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Veronica Inside gaat na de zomer weer van start. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gaan vanaf 11 september weer uitzendingen van Veronica Inside met elkaar maken. Dat meldt Talpa.

De gesprekken die Genee, Derksen en Van der Gijp met elkaar en met John de Mol hebben gevoerd naar aanleiding van de onenigheid in de aan racisme gewijde uitzending van 22 juni, vormden voldoende basis om het komend seizoen weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside te gaan proberen, aldus Talpa. De drie voetbalexperts zijn daarnaast als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League die vanaf 7 augustus bij SBS6 te zien zijn.

"Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n 13 jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien" stelt Talpa-baas John de Mol. "Het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten."

Van der Gijp, Genee en Derksen lagen met elkaar in de clinch sinds de veelbesproken racisme-uitzending van Veronica Inside in juni. Derksen en Van der Gijp voelden zich verraden door hun collega en zeiden geen zin meer te hebben in het programma. In die aflevering gingen de mannen in gesprek met advocaat Natacha Harlequin en oud-international Dries Boussatta. Die probeerden duidelijk te maken waarom sommige opmerkingen van Derksen door mensen als racistisch werden beschouwd. De uitzending werd ingelast nadat een opmerking van Derksen over rapper Akwasi van de week ervoor door velen als racistisch werd ervaren.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,364
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden