Clicky

 
Transport Online - Waardevolle goederen buitgemaakt bij overval op distributiecentrum van Bol.com

Waardevolle goederen buitgemaakt bij overval op distributiecentrum van Bol.com

Waardevolle goederen buitgemaakt bij overval op distributiecentrum van Bol.com
29-07-2020 18:06 | Algemeen | auteur Redactie

WAALWIJK - De recherche is druk bezig met het onderzoek naar de overval die zondag 19 juli jl. plaatsvond op het distributiecentrum van Bol.com aan de Pakketweg. Twee beveiligers werden daarbij met een vuurwapen bedreigd en vervolgens gegijzeld. Bij de overval waren zeker vier daders betrokken. Er is een aanzienlijke hoeveelheid waardevolle goederen buitgemaakt die de daders met een door hen meegebrachte vrachtauto hebben meegenomen, meldt de politie woensdag.

De overvallers reden omstreeks 08.15 uur het parkeerterrein van het distributiecentrum op en gingen het bedrijf binnen. Daarbij gijzelden zij twee beveiligers. Er waren op dat moment buiten de twee  beveiligers nog enkele andere werknemers aanwezig die echter niets van de overval hebben meegekregen. De bewakers wisten zich rond 14.50 uur te bevrijden en alarm te slaan

De recherche stelt een uitgebreid onderzoek in. Daarbij worden onder meer veel camerabeelden bestudeerd. Hiervoor is ook de expertise van politiespecialisten ingeschakeld. Ook is in het bedrijf door forensisch rechercheurs een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. Tevens zijn getuigen verhoord. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions