Clicky

 
Transport Online - Meisje gooit vanaf brug steen op vrachtwagen [+foto]

Meisje gooit vanaf brug steen op vrachtwagen

Meisje gooit vanaf brug steen op vrachtwagen [+foto]
28-07-2020 12:09 | Buitenland | auteur Redactie

WÖRRSTADT - maandagmiddag 27 juli rond 15:07 uur belde een vrachtwagenchauffeur naar de Duitse politie en melde dat er vanaf een brug een steen op zijn vrachtwagen was gegooid. Het incident gebeurde op de A61 in de richting van Koblenz. De daders zijn niet gevonden.

De vrachtwagenchauffeur vertelde ter plaatse dat twee meisjes op een brug over de snelweg, ongeveer 500 meter voor de parkeerplaats van Bergkloster, liepen. Eén van de meisjes gooide een steen ter grootte van een tafeltennisbal naar beneden. Deze raakte de voorruit aan de passagierszijde van de vrachtwagen en beschadigde deze ernstig.

De chauffeur zelf raakte niet gewond.

De chauffeur omschreef de twee jonge verdachten als volgt: Het ene meisje is iets langer dan het andere, blond, gevlochten haar, ongeveer 12-15 jaar, normaal postuur, met korte broek en een witte blouse. Het tweede meisje beschreef hij als kort, ook blond haar en 12-15 jaar, normaal postuur, gekleed in korte broek en een rood shirt. Beiden zouden waarschijnlijk fietsen bij zich hebben gehad. De chauffeur kon dit niet in meer detail beschrijven.

De politie vraagt ​​nu getuigen, die mogelijk informatie kunnen verstrekken over de identiteit van de twee verdachten, zich te melden bij het politiebureau Gau-Bickelheim of andere Duitse politiebureaus. De  materiële schade wordt geschat op ongeveer 3.000 euro.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,980
Diesel1,624

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions