Clicky

 
Transport Online - Opnieuw drie arrestaties in omvangrijk drugsonderzoek haven Rotterdam

Opnieuw drie arrestaties in omvangrijk drugsonderzoek haven Rotterdam

Opnieuw drie arrestaties in omvangrijk drugsonderzoek haven Rotterdam
23-07-2020 19:11 | Criminaliteit | auteur Redactie

ROTTERDAM - In een lopend omvangrijk drugsonderzoek naar de invoer van grote hoeveelheden cocaïne in de Rotterdamse haven zijn nog drie verdachten aangehouden. Eén verdachte is inmiddels heengezonden. In totaal zitten nu acht verdachten in voorlopige hechtenis.

Het Openbaar Ministerie in Rotterdam maakt vandaag pas bekend dat de drie verdachten afgelopen maandag zijn aangehouden door een speciaal ondermijningsteam van de politie eenheid Rotterdam. Vanwege het onderzoeksbelang konden de aanhoudingen niet eerder bekend worden gemaakt.

De twee verdachten die vandaag zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris zijn een 35-jarige man en 38-jarige man uit Rotterdam. Zij worden verdacht van invoer van grote hoeveelheden verdovende middelen en omkoping. De rechter-commissaris heeft besloten dat zij 14 dagen langer vast blijven zitten.

Bij doorzoekingen op hun woonadres zijn onder meer auto’s en contante geldbedragen in beslag genomen.  Alle acht verdachten zitten nog in volledige beperkingen. Dat betekent dat zij geen contact mogen hebben met de buitenwereld, alleen met hun advocaten. In deze fase van het onderzoek moet het OM daarom terughoudend zijn met het verstrekken van informatie.

 

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,102
Diesel1,722

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions