Transport Online - Contargo breidt binnenscheepvaartactiviteiten in de Benelux verder uit na overname Barge Line Today

Contargo breidt binnenscheepvaartactiviteiten in de Benelux verder uit na overname Barge Line Today

Contargo breidt binnenscheepvaartactiviteiten in de Benelux verder uit na overname Barge Line Today
23-07-2020 12:06 | Binnenvaart | auteur Redactie

ZWIJNDRECHT - Per 1 september neemt Contargo de activiteiten van het Nederlandse Barge Line Today over. Deze zogeheten asset deal omvat zowel de medewerkers van de binnenscheepvaartonderneming als de klantcontacten.

"Met Barge Line Today kan Contargo zijn activiteiten binnen de Benelux verder uitbreiden. Deze overname biedt ons een interessante mogelijkheid om het serviceportfolio uit te breiden, met name in de regio Rotterdam", aldus Marcel Hulsker, co-manager van Contargo GmbH & Co. KG.

Barge Line Today is een gerenommeerde aanbieder van binnenscheepvaarttransporten in het gebied van de ARA-havens. Tot het pakket aan diensten behoren de dagelijkse lijndiensten op het gebied van containervervoer tussen de diverse terminals in Rotterdam en andere verbindingen binnen de regio, zoals de binnenscheepvaart van en naar Dordrecht en Moerdijk. Net als Contargo werkt Barge Line Today met participatie- en chartercontracten en organiseert men scheepstransporten met een laadvermogen tot 500 TEU of 5.000 ton per schip.

De activiteiten van Barge Line Today worden na de fusie met Contargo binnen de reeds bestaande binnenscheepvaartactiviteiten in de Benelux onder de handelsnaam Transbox geïntegreerd.

Barge Line Todays huidige manager Carsten Borchers wordt binnen Contargo manager van Contargo Transbox in België en van Contargo Network Service.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,640
Diesel1,269

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions