Transport Online - Drie nieuwe MAN trekkers voor Dalhuisen Groep uit Epe

Drie nieuwe MAN trekkers voor Dalhuisen Groep uit Epe

Drie nieuwe MAN trekkers voor Dalhuisen Groep uit Epe
23-07-2020 11:43 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ZWOLLE - De directie van Dalhuisen Groep uit Epe heeft begin juli de handtekening gezet voor de levering van drie MAN trucks uit de nieuwe truckgeneratie. Er worden drie trekkers uit het huidige wagenpark ingeruild voor de nieuwe MAN trucks. Hiermee wordt het wagenpark klaargemaakt voor de toekomst. De trucks worden geleverd door MAN dealer Roordink Bedrijfswagens.

De Dalhuisen Groep bestaat uit een aantal verschillende verkooporganisaties, waaronder Dalhuisen Olie en Gulf Nederland. Met Gulf Nederland is het bedrijf actief in geheel Nederland met een breed en diep assortiment brandstoffen en smeermiddelen en gerelateerde diensten. De brandstoffen en smeermiddelen worden via het eigen transport gedistribueerd.

Ook bezit de Dalhuisen Groep een groot aantal tankstations, waarmee zij een totaalpakket bieden op het gebied van mobiliteit. Dalhuisen denkt graag met haar klanten mee om gezamenlijk tot de beste oplossing te komen.

Peter Dalhuisen geeft aan: “Het gezamenlijk tot de beste oplossing komen, vinden wij ook terug bij Roordink Bedrijfswagens. Zij hebben ons de verschillende vervoersoplossingen laten zien en geadviseerd over de mogelijkheden. Dit heeft geresulteerd in de voor ons meest passende oplossing op vervoersgebied.’’

Jochanan Vreekamp van Dalhuisen, vervolgt: “Wij hebben gekozen voor MAN TGX trekkers met 430 pk motor. De nieuwe truckgeneratie van MAN is standaard rijk uitgerust en daardoor de ideale werkplek voor onze chauffeurs. Namelijk met een virtual cockpit, MAN SmartSelect (een handige draaiknop op het dashboard waarmee het 12.3" scherm bediend kan worden) en een compleet vernieuwd stuurwiel met memorystand. Daarnaast is de truck volledig voorzien van LED verlichting. Verder hebben deze trucks ook MAN easy control. Dit zijn knoppen die verwerkt zijn in het chauffeursportier, die je zelf kunt programmeren. Zo hoeft de chauffeur de truck niet meer in te klimmen om een knopje om te zetten. Dit verhoogd het chauffeurscomfort.

De aanschaf van deze nieuwste Euro 6D truck sluit naadloos aan bij ons duurzaamheidsperspectief, waarbij wij eerder al de Lean and Green Star en niveau 3 van de CO2-prestatieladder behaalden. Wij verduurzamen continu ons eigen handelen in combinatie met de producten die wij aanbieden, waarbij we van brandstofleverancier steeds meer gaan naar aanbieder van duurzame energiesoorten zoals onze hernieuwbare diesel CleanFuel HVO.’’

Naast de aanschaf van drie trucks werd er nog een deal gesloten, namelijk de verlenging van het contract voor de levering van brandstoffen door Dalhuisen aan Roordink. Bert Roordink (algemeen directeur Roordink Bedrijfswagens) vertelt: “Wij hebben in onze vestigingen Barneveld en Veenendaal tankstations, waar we schone en duurzame brandstoffen verkopen. Wij vinden in Dalhuisen een solide en betrouwbare partij, die reeds jarenlang brandstoffen aan onze tankstations levert. Met de verlenging van het brandstofcontract en de aanschaf van de trucks zetten beide partijen de goede relatie voort.”

Foto's

 • J.Roeland
  J. WESSELS & Zn
 • J.Roeland
  AHLMANN
 • Vydraulics
  Vydraulics
 • Van Helden
  Van Helden

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 7 juni t/m zondag 13 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions