Clicky


Kees de Hoop, directeur De Hoop Wegtransport/De Jong Gameren, overleden

Kees de Hoop, directeur De Hoop Wegtransport/De Jong Gameren, overleden
21-07-2020 14:10 | Overig | auteur Redactie

BENSCHOP/GAMEREN - Op maandag 20 juli is, op 55-jarige leeftijd, Kees de Hoop overleden. Dat heeft zijn familie dinsdag aan de redactie van Transport Online laten weten. De Hoop was al geruime tijd ziek.

Kees de Hoop richtte in 1990 De Hoop Wegtransport op. In 1998 werd De Jong Gameren overgenomen van Arie de Jong. Bij het bedrijf werken nu anno 2020 in totaal zestig werknemers en het bedrijf heeft zo’n 35 vrachtwagens in het wagenpark. Tevens is er een op- en overslag in Gameren.

Vanwege de huidige coronamaatregelen zal de uitvaart aanstaande zaterdag 25 juli in besloten kring plaatsvinden. Wel is er mogelijkheid tot een erehaag vanaf 12:45 uur op weg naar de Hervormde kerk in Benschop.

De rouwdienst is live te volgen via www.kerkomroep.nl (Hervormde Gemeente Benschop)

“Als jullie dit lezen neem dan even de tijd om aan de goede dingen te denken, die we samen hebben beleefd. Ik ben dankbaar voor jullie vriendschap. Het was goed jullie gekend te hebben en ik wens jullie een lang, goed en gezond leven toe. Geen vaarwel, maar Tot Ziens!”, aldus de slotwoorden van Kees de Hoop