Transport Online - Corona-uitbraak bij café 'De Kleine Beurs' in Hillegom, bezoekers moeten thuisblijven

Corona-uitbraak bij café 'De Kleine Beurs' in Hillegom, bezoekers moeten thuisblijven

Corona-uitbraak bij café 'De Kleine Beurs' in Hillegom, bezoekers moeten thuisblijven
17-07-2020 19:35 | Coronavirus | auteur ANP

HILLEGOM - In Hillegom is een uitbraak van het coronavirus ontdekt. Meerdere mensen zijn besmet geraakt, mogelijk na een bezoek aan café De Kleine Beurs in de Zuid-Hollandse plaats. De regionale GGD vraagt iedereen die afgelopen zaterdag, op 11 juli, het café heeft bezocht om thuis te blijven en contact met de GGD op te nemen. Dat moet voorkomen dat ze andere mensen kunnen besmetten.

Mensen die op een andere dag tussen woensdag 8 en donderdag 16 juli in het café zijn geweest, krijgen het advies goed op hun gezondheid te letten. Ze moeten de komende twee weken in de gaten houden of ze verkouden worden, keelpijn krijgen, hoesten, kortademig worden, koorts krijgen of niets meer kunnen ruiken of proeven. Als dat gebeurt, moeten ze binnenblijven en contact opnemen met de GGD. "Je blijft thuis en je hebt geen contact met anderen, totdat de testuitslag bekend is", luidt de oproep van de GGD.

Als bezoekers over twee weken nog niet ziek zijn geworden, gelden voor hen weer de gebruikelijke richtlijnen die in heel Nederland gelden.

In het Zeeuwse Goes is ook een lokale uitbraak, een zogenoemd cluster, van het coronavirus. Verpleeghuizen daar laten voorlopig minder bezoekers toe.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 7 juni t/m zondag 13 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions