Clicky

 
Transport Online - 'In North Sea Port is geen plaats voor dit soort praktijken'

'In North Sea Port is geen plaats voor dit soort praktijken'

'In North Sea Port is geen plaats voor dit soort praktijken'
17-07-2020 11:25 | Criminaliteit | auteur Redactie

VLISSINGEN - De Nederlandse politie en het Openbaar Ministerie hebben onlangs een grote drugsactie gehouden in en rond Vlissingen, in het havengebied van North Sea Port. Deze operatie draagt bij tot het integer houden van de haven, en daar is North Sea Port maar al te blij mee.

Het doel van deze langdurige operatie, genaamd Portunus, is om zicht te krijgen op criminele organisaties die zich bezighouden met de georganiseerde invoer van verdovende middelen.

CEO van North Sea Port Daan Schalck: “Wij zijn door de Nederlandse autoriteiten geïnformeerd over deze operatie en wij zijn verheugd over de eerste resultaten. Wij onderschrijven het signaal dat hiervan uitgaat: in onze haven is geen plaats voor dit soort praktijken.”

Meld verdachte situaties

North Sea Port voert een actief beleid om criminaliteit, zoals de invoer van drugs, te voorkomen en te bestrijden. Dit doet North Sea Port in nauwe samenwerking met de autoriteiten in Nederland en België. Een belangrijk onderdeel van de aanpak is het melden van verdachte situaties en informatie. North Sea Port doet naar aanleiding van operatie Portunus hierbij de oproep aan bedrijven en medewerkers in Vlissingen om dit te doen. Dit kan vanuit Nederland via 0900 8844 of via het Team Criminele Inlichtingen van de Nederlandse politie

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,138
Diesel1,830

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats